Tennisbanen

Wat kost een tennisbaan

Ben je geïnteresseerd in het laten aanleggen van een tennisbaan? 

ons aanbod

Tennisbaan

Voordat je een tennisbaan laat aanleggen is het natuurlijk fijn om te weten wat de kosten zijn. Bij een tennisbaan aanleggen kunnen prijzen nog wel eens verschillen en dit heeft te maken met verschillende factoren. Padelbouw hebt je graag bij het maken van de juiste keuze!

// Laten we samenwerken

Wat kost een
tennisbaan?

De tennisbaan aanleggen prijzen hangen samen met verschillende factoren.

Hoeveel tennisbanen wil je laten aanleggen? Wat wordt de inrichting van de tennisbaan en wat wordt het type baan waarop gespeeld zal gaan worden? Maar wat kost een tennisbaan dan eigenlijk? Een van de belangrijkste factoren voor de kosten van een tennisbaan is het type baan dat je laat aanleggen. Een gravelbaan is bijvoorbeeld goedkoper dan een kunstgras, alhoewel een kunstgrasbaan wel het gehele jaar door bespeelbaar is. Op de vraag “Wat kost een tennisbaan” komen nog meer factoren zoals de inrichting. Bij de inrichting kun je denken aan materialen als verlichting, hekwerken en scoreborden.

Informeer naar de mogelijkheden.

Naast de eenmalige kosten van het aanleggen van een tennisbaan komen er natuurlijk ook andere kosten bij kijken. Ook het onderhoud van een tennisbaan brengt kosten met zich mee. Tennisbaan onderhoud kun je verdelen in twee categorieën: jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden en alledaagse schoonmaakwerkzaamheden. Het is belangrijk om een tennisbaan goed te onderhouden voor een lange levensduur en een optimaal speelveld.

Tennisbaan onderhouden..

Interesse in een tennisbaan? Neem  contact met ons op.

Tennisbaan laten aanleggen door Padelbouw.

Wil je een tennisbaan laten aanleggen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Padelbouw staat voor je klaar. Heb je vragen of zou je graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een tennisbaan? Neem dan gerust contact op via  0320 331 588 of mail ons op  info@padelbouw.nl
Vrijblijvende offerte aanvragen

Tennisbaan laten leggen?

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring