Speedsoccer

Wat kost een speedsoccer veld

Een nieuwe trend binnen het voetbal: Speedsoccer.

ons aanbod

Speedscocer veld

Bij Speedsoccer speelt men op een indoorbaan vijf tegen vijf voetbalwedstrijden. Speedsoccer is een unieke en spectaculaire sport waarbij het speltempo erg hoog ligt wat gegarandeerd spectaculaire acties oplevert.

Wat is
speedsoccer?

Wij van Padelbouw zijn de enige in Nederland die een panorama speedsoccer baan kunnen aanleggen voor zowel in als outdoor.

Speedsoccer staat ook wel bekend als indoor voetbal, maar dan een stuk spectaculairder. Het is een intensieve teamsport waarbij plezier voorop staat. Speedsoccer wordt gespeeld op een kunstgrasveld van circa 30 bij 15 meter. Het speedsoccer veld is omringd met boarding en netten waardoor de bal altijd in het spel blijft. Dit resulteert in het feit dat speedsoccer een intensieve en spectaculaire sport is. Hetgeen wat speedsoccer zo uniek maakt is dat de bal ten alle tijden in het spel blijft door de 1 meter hoge boarding. Door deze toevoeging aan het spel zal je snel voetbal zien in combinatie met veel individuele acties.

Informeer naar de mogelijkheden.

Zodra je geïnteresseerd bent in een bepaald sportveld vraag je je natuurlijk af: Wat kost een kunstgras voetbalveld eigenlijk? Want bij een kunstgras voetbalveld aanleggen horen natuurlijk kosten. De kosten van een kunstgrasveld voor voetbal kunnen erg verschillen. Wat moeten de afmetingen zijn? Welke accessoires wil je op het speedsoccer veld hebben? Is er verlichting nodig? Allerlei vragen die je uiteindelijk leiden naar de kosten van een kunstgrasveld voor voetbal. Mocht deze sport volledig nieuw voor je zijn kunnen wij het ons voorstellen dat je niet weet waar je moet beginnen. Daarom helpt Padelbouw je graag bij de ontwikkeling en uiteindelijke plaatsing van een speedsoccor baan.

Wat kost een speedsoccer veld

Interesse in een speedsoccer veld? Neem  contact met ons op.

Speedsoccer baan laten aanleggen door Padelbouw.

Wil je een speedsoccer baan laten aanleggen door een gespecialiseerd bedrijf? Padelbouw helpt je graag bij het beantwoorden van vragen als: Wat kost een speedsoccer veld? Vraag gerust een offerte aan voor de aanleg van een speedsoccer baan. Neem contact met ons op via  0320 331 588 of mail ons op  info@padelbouw.nl.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Playce padelbaan laten leggen?

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring