Verlichting

Om een padelbaan optimaal te verlichten, moet rekening worden gehouden met de minimale verlichtingsniveaus van een accommodatie.

ons aanbod

Verlichting

Met LED verlichting kan een baan geheel en gelijkmatig worden verlicht. De LED schijnwerpers zijn duurzaam en bieden directe optimale verlichting. Naast het “groene” aspect hebben de LED lampen hebben ze ook een lange levensduur. Er zijn verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden betreft de verlichting. Voor outdoor locaties zijn mastverlichting de beste oplossing en voor indoor kan zowel lijn- als mastverlichting worden toegepast.

Ook kan Padelbouw gezamenlijk met Oostendorp de gehele aansluiting voorzien. Zowel de besturingssystemen voor Meet & Play van de KNLTB als Playtomic kunnen wij voorzien. Wij geven 5 jaar garantie af op de verlichtingsproducten.

// assortiment

Philips BVP140

Gezamenlijk met Oostendorp leveren wij deze Philips armaturen. Buitenaccommodaties worden veelal verlicht met “puntverlichting”, waarbij de armaturen op de palen van de constructie van de padelkooi worden geplaatst. De aanbevolen lichtpunthoogte is 6 meter, maar dit is geen harde eis. Op 6 meter hoogte geven de armaturen wel het beste lichtbeeld op de baan. Voor puntverlichting in buitentoepassingen leveren wij de Philips BVP140. In de juiste configuratie (uitstraling, lichtkleur etc.) is dit het meest optimale verlichtingsarmatuur voor de toepassing bij padel. De armaturen kunnen bijna plat worden geplaatst, waardoor inkijk tijdens het spelen minimaal is. De armaturen zijn standaard dimbaar, wat het mogelijk maakt om met besturingssystemen de verlichting in de juiste stand te kunnen zetten. De berekening voldoet bijna aan een lichtniveau van 500 lux gemiddeld en een gelijkmatigheid van min/gem 0.7.

// assortiment

Tubeline BGP360 voor indoor padelbanen

Lijnverlichting geeft een betere lichtspreiding op het te verlichten oppervlak, omdat de lichtlijn zicht aan twee kanten langs de gehele baan bevindt. Voor de lijnverlichting maken wij gebruik van de Philips Tubeline verlichting. Deze armaturen worden middels kabelgootsystemen op een hoogte van 6 meter gehangen, boven de zijwanden van de padelkooien. De verlichting is assymmetrich, waardoor het licht vanuit de lichtlijn richting de as van de baan schijnt. Er kunnen keuzes gemaakt worden voor 300, 500 of 700 lux op de padelbaan met de juiste gelijkmatigheid

// assortiment

Led spotlight Red Sport PRO

Deze LED-bronnen met een zeer hoog rendement produceren ongekende padel verlichting die de verlichting van padelbanen, tennisbanen en andere sportvelden op verre afstand mogelijk maakt. De lichtbron heeft een ruim emissiegebied, waardoor de helderheid laag is maar met een hoog visueel zicht. De uitstekende mechanische eigenschappen zorgen ervoor dat deze lampen bij alle weersomstandigheden uitstekend werken. Het vierkante ontwerp is gevestigd door middel van een goniometrische beugel, dit maakt bewegingen van 360 graden mogelijk. Met padel verlichting zorgt u voor optimale verlichting op uw padelbaan. De berekening voldoet bijna aan een lichtniveau van 340 lux gemiddeld en een gelijkmatigheid van min/gem 0.67.

Verlichting aanschaffen

Wil je verlichting laten plaatsen door Padelbouw? Wij staan graag voor je klaar. Heb je vragen over ons totaalconcept, neem dan gerust contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Verlichting aanschaffen?

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring