Het Adidas totaalconcept

Bij Padelbouw bieden we een uitgebreid concept dat het succes en de verwachtingen van sportfaciliteiten garandeert. Het totaalconcept van Adidas Padelbanen bevat een aantal exclusieve services die zijn ontworpen om gebruik en exploitatie te ondersteunen. Bij de aanschaf van het Adidas totaal concept ontvang je vele extra, die we aanbieden zonder extra kosten.

”Met ons Adidas concept helpen wij jou met het opzetten van een complete club”.

Het nieuwe adidas-concept 360º een totaal pakket van Adidas. Padelbanen geheel in Adidas style, software voor de club, AFP academy, materiaal voor trainers en aanvullende producten om jouw padelclub tot een succes te maken!

Uitstraling en herkenbaarheid door Adidas branding op de banen

Tijdens de aanschaf van de Adidas padel banen krijg je volledig advies op maat en zullen wij de ontwerpen voor jouw club tot in de puntjes uitwerken. Daarnaast kun je de padelbanen volledig aanpassen naar jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor verlichting of voor een padelbaan onder een overkapping te plaatsen. Wij leveren padelcourts voor in en outdoor.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Eigen website en shop voor uw club

Ontwikkeling van de website van jouw club met online reserveringssysteem + het inrichten van een complete verkoopshop met Adidas Padel artikelen. 

Managementsoftware voor uw club

Faciliteitenbeheer, klanten en leden van de club zijn essentiële aspecten bij het openen van een sportclub. Daarom bieden we SYLTEK-beheersoftware gedurende een jaar gratis aan om je te helpen jouw club efficiënter te beheren.

Internationaal padel bereik

We hebben een internationale wedstrijd opgezet om een ​​community te genereren tussen clubs die Adidas gebruiken. Activeer deelname voor de ranking van je club als onderdeel van een internationaal amateurrangschikkingssysteem. De winnaars van elke club concurreren op nationaal niveau om de internationale masterfinale te bereiken.

En alle extra’s

  • Aansluiting bij de AFP Padel Academy (voor goed opgeleide trainers voor jouw club)
  • Verzorgen van evenementen met Adidas spelers van de WPT.
    Al onze producten voldoen volledig aan de gestelde normen van NOC-NSF.

Adidas padelbaan aanschaffen

Wil je een Adidas padelbaan laten bouwen door Padelbouw? Wij staan graag voor je klaar. Heb je vragen over ons totaalconcept, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over de Adidas padelbanen? Bekijk dan de site van ALL for padel.

Contact opnemen Contact opnemen

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.206 - 8 705 968 - 29
Before Theme HTML output 0.106 0.312 3 369 840 12 075 808 31 60
Before Page Header 0.139 0.345 3 767 976 12 473 944 55 84
After show menu 0.208 0.414 8 848 816 17 554 784 63 92
After Footer 0.321 0.526 7 460 392 16 166 360 98 127
WP PAGE OUTPUT END - 0.633 - 16 194 600 - 134