Padelbouw

Totaal Concept adidas

Met ons adidas concept helpen wij jou met het opzetten van een complete club

ons aanbod

Het adidas totaalconcept

Bij Padelbouw bieden we een uitgebreid concept dat het succes en de verwachtingen van sportfaciliteiten garandeert. Het totaalconcept van adidas Padelbanen bevat een aantal exclusieve services die zijn ontworpen om gebruik en exploitatie te ondersteunen. Bij de aanschaf van het adidas totaal concept ontvang je vele extra, die we aanbieden zonder extra kosten. 

Het nieuwe adidas-concept 360º een totaal pakket van adidas. Padelbanen geheel in adidas style, software voor de club, AFP academy, materiaal voor trainers en aanvullende producten om jouw padelclub tot een succes te maken!

Uitstraling en
herkenbaarheid door adidas branding op de banen

Tijdens de aanschaf van de adidas padel banen krijg je volledig advies op maat en zullen wij de ontwerpen voor jouw club tot in de puntjes uitwerken. Daarnaast kun je de padelbanen volledig aanpassen naar jouw wensen. Kies bijvoorbeeld voor verlichting of voor een padelbaan onder een overkapping te plaatsen. Wij leveren padelcourts voor in en outdoor.

Informeer naar de mogelijkheden.

Ontwikkeling van de website van jouw club met online reserveringssysteem + het inrichten van een complete verkoopshop met adidas Padel artikelen. 

Eigen Website en shop voor uw club

Interesse in een padelbaan? Neem  contact met ons op.

Management
software
voor uw club

Interesse in een totaalconcept? Neem  contact met ons op.

Faciliteitenbeheer, klanten en leden van de club zijn essentiële aspecten bij het openen van een sportclub. Daarom bieden we SYLTEK-beheersoftware gedurende een jaar gratis aan om je te helpen jouw club efficiënter te beheren.

We hebben een internationale wedstrijd opgezet om een community te genereren tussen clubs die adidas gebruiken. Activeer deelname voor de ranking van je club als onderdeel van een internationaal amateurrangschikkingssysteem. De winnaars van elke club concurreren op nationaal niveau om de internationale masterfinale te bereiken.

Internationaal padel bereik

Interesse in een padelbaan? Neem  contact met ons op.

En alle extra's

Interesse in een padelbaan? Neem  contact met ons op.

  • Aansluiting bij de AFP Padel Academy (voor goed opgeleide trainers voor jouw club)
  • Verzorgen van evenementen met adidas spelers van de WPT. Al onze producten voldoen volledig aan de gestelde normen van NOC-NSF.

Adidas padelbaan aanschaffen

Wil je een adidas padelbaan laten bouwen door Padelbouw? Wij staan graag voor je klaar. Heb je vragen over ons totaalconcept, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over de adidas padelbanen? Bekijk dan de site van ALL for padel.

Vrijblijvende offerte aanvragen

De adidas padelbaan laten leggen?

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring