Tennis is een belangrijke sport in veel landen, zowel onder de professionals als recreanten. Deze sport wordt gespeeld op verschillende ondergronden en het ligt er dus maar net aan voor welk doeleinde je een tennisbaan laat leggen. Bij Padelbouw leggen we tennisbanen aan met diverse ondergrond.

Verschillende baansoorten

Tennis wordt tegenwoordig gespeeld op verschillende baansoorten en de ontwikkeling hiervan is nog lang niet klaar. Maar welke baansoort moet je nu eigenlijk kiezen? Er is tegenwoordig zoveel keuze dat het steeds lastiger wordt om te kiezen. Omdat er zoveel verschillende tennisbanen zijn, zijn de banen onderverdeeld in diverse baantypen: zo leggen wij gravel, roodzand kunstgras en normaal kunstgras banen aan. Over het algemeen heeft elk type baan een constructieopbouw die begint met de onderbouw, gevolgd door de fundering en tot slot de toplaag.

Hoe moet je een tennisbaan onderhouden?

Om de levensduur van een tennisbaan te maximaliseren is het erg belangrijk om deze goed te onderhouden. Het onderhoud verschilt ook weer per tennisbaan. Zo heeft een kunstgras tennisbaan bijvoorbeeld amper onderhoud nodig. Laat jaarlijkse onderhoudsbeurt altijd doen door een gespecialiseerd bedrijf. Daarnaast ben je natuurlijk ook zelfverantwoordelijk voor het onderhoud van de tennisbaan. Hierbij kun je denken aan het dagelijks verwijderen van vuil en zorgen dat de tennisbaan goed bespeelbaar is.

Tennisbaan aanleggen

Een tennisbaan aanleggen is niet het makkelijkste klusje en het is daarom ook zeer belangrijk om dit door een gespecialiseerd bedrijf te laten doen. Op deze manier voorkom je eventuele schade voordat je op de tennisbaan hebt kunnen spelen. Het professionele team van Padelbouw heeft jarenlange ervaring waardoor je er zeker van kunt zijn dat een tennisbaan aanleggen uitstekend gebeurt. Daarnaast kun je altijd om advies vragen als het gaat om de meest geschikte ondergrond, de perfecte grasmat en de bijbehorende materialen.

Offerte aanvragen?

Wil je een tennisbaan laten aanleggen en ben je benieuwd naar de kosten? Padelbouw staat voor je klaar. Vraag gerust een offerte aan voor de aanleg van tennisbanen. Heb je andere vragen? Neem dan contact op via 0320 331 588 of mail ons op info@padelbouw.nl.

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.201 - 8 705 696 - 29
Before Theme HTML output 0.141 0.342 3 382 184 12 087 880 31 60
Before Page Header 0.178 0.379 3 774 288 12 479 984 55 84
After show menu 0.226 0.427 8 833 904 17 539 600 63 92
After Footer 0.303 0.504 7 291 328 15 997 024 98 127
WP PAGE OUTPUT END - 0.513 - 16 007 416 - 134