Supersub ondervloer: NOC/NSF goedgekeurd waterdoorlatend beton

Supersub valt onder de zogenaamde gebonden constructies, waardoor sportvelden en nu ook Padelbanen een hogere stijfheid hebben en altijd aan de vlakheidsnormen blijven voldoen, ongeacht de toplaag die erop wordt aangebracht. Dat komt speltechniek en spelplezier ten goede. Door de hoge sterkte kunnen de velden en banen zwaarder worden belast; incidentele belasting door bijvoorbeeld een ambulance is in tegenstelling tot bestaande ongebonden constructies geen probleem.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor een Supersub ondervloer?

  • De beste ondergrond voor padelbanen
  • Duurzaam: 90% minder transport 80% CO2 reductie
  • Korte bouwtijd
  • Sterke constructie
  • Snel en effectief aan te brengen op moeilijk bereikbare plaatsen
  • Licht Sterke isolerende eigenschappen
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Goede prijs/kwaliteit
Productsheet downloaden Productsheet downloaden

Kenmerken subersub ondergrond: waterdoorlatend beton

Door het poreuze karakter en het bergend vermogen van SuperSub is de waterafvoer van kunstgrasvelden optimaal. Ook bij hevige regenval kan er zonder problemen worden gesport.

Korte bouwtijd

Een kunstgras padelbaan met een onderlaag van SuperSub kan in drie weken worden gerealiseerd, mits de weersomstandigheden het toelaten.

Sterke isolatie

Supersub heeft isolerende eigenschappen. Dat is ook een van de redenen waarom de onderlaag bijna de helft dunner is dan reguliere funderingen. Door de isolatiewaarde kan de vorst niet in de ondergrond doordringen. Hierdoor wordt schade aan het kunstgrasveld voorkomen. Bovendien kan na een vorstperiode het veld direct weer worden bespeeld.

Duurzaam

De productie en verwerking van SuperSub gebeurt uiterst milieuvriendelijk. Voor de productie van duizend liter SuperSub hoeft slechts honderd liter materiaal te worden aangevoerd. Hierdoor is het aantal vervoersbewegingen 90 procent lager. Mocht het veld ooit worden verwijderd, dan geldt hetzelfde. SuperSub ligt gescheiden van de onderlaag en die zal nooit worden vervuild. Uit berekeningen blijkt dat de CO2-uitstoot circa tachtig procent lager is in vergelijking tot traditionele constructies.

Prijs/kwaliteit

Ongebonden funderingen zullen na enige tijd hun vlakheid verliezen. Een gebonden fundering is altijd beter. Om die reden worden er in het buitenland nauwelijks ongebonden constructies aangelegd. Dat het in Nederland wel gebeurt komt door de prijs. Traditionele gebonden constructies zijn veel duurder. Maar nu niet meer. Een SuperSub ondergrond is nauwelijks duurder dan een ondergrond van zand en lava.

Dikte

Tussen de 10 en 15 centimeter, kan direct op een zandbed van 30 cm M3C zand worden aangebracht.

Contact opnemen Contact opnemen

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.276 - 8 705 968 - 29
Before Theme HTML output 0.144 0.419 3 369 648 12 075 616 31 60
Before Page Header 0.187 0.462 3 767 512 12 473 480 55 84
After show menu 0.234 0.509 8 848 640 17 554 608 63 92
After Footer 0.329 0.605 7 463 528 16 169 496 98 127
WP PAGE OUTPUT END - 0.615 - 16 198 024 - 134