Heb je altijd al gedroomd van een kwalitatief sportveld? Als sporter, zowel recreatief als professioneel, wil je kunnen spelen op kwalitatieve sportvelden die in topconditie zijn. Bij Padelbouw kun je terecht voor het aanleggen van sportvelden!

Verschillende sportvelden

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel verschillende sporten en er komen steeds meer bij. Of het nu gaat om volleybal, tennis of voetbal: voor optimale prestaties heeft elke sport een specifieke ondergrond nodig. Heb je al een idee over het type sportveld? Voor een voetbalveld zou je bijvoorbeeld kunnen kijken naar natuurgras, kunstgras of hybride. Maar bij een tennisbaan is dit weer compleet anders. In dat geval heb je de keuze uit bijvoorbeeld hardcourt, gravel of zand ingestrooid kunstgras. Padelbouw heeft jarenlange ervaring in het aanleggen van sportvelden. Wij delen dan ook graag onze expertise en kennis!

Afmetingen van sportvelden

Net als bij de verschillende ondergronden beschikken sportvelden ook over verschillende afmetingen. Een voetbalveld heeft bijvoorbeeld compleet andere afmetingen dan een padelbaan. Waarom? Omdat op elk type sportveld andere elementen aan bod komen. Hierbij kan je denken aan de lijnen, accessoires en omheining van sportvelden. Bij een sportveld aanleggen komt dus meer kijken dan alleen het type ondergrond. Onze specialisten maken jouw sportveld klaar van begin tot eind.

Sportveld aanleggen

Er komt veel kijken bij de aanleg van sportvelden. Het is dan ook van belang dat dit zeer consequent gedaan wordt. Het aanleggen van sportvelden is een investering, maar wel een investering waar je jarenlang plezier van gaat hebben. Om zowel recreanten als professionals het uiterste sportcomfort te bieden moeten sportvelden voldoen aan een aantal eisen. Een kwalitatief sportveld moet spieren en gewrichten maximaal kunnen ontlasten, is goed te onderhouden en moet bespeelbaar zijn in alle bedenkbare scenario’s. Bij het aanleggen van sportvelden door door Padelbouw kun je ervan uitgaan dat de sportvelden voldoen aan deze voorwaarden.

Offerte aanvragen?

Wil je een sportveld laten aanleggen en ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf? Padelbouw staat voor je klaar. Heb je vragen of zou je graag een offerte willen aanvragen voor het aanleggen van sportvelden? Neem gerust contact met ons op via 0320 311 588 of mail ons op info@padelbouw.nl.

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.225 - 8 705 776 - 29
Before Theme HTML output 0.554 0.779 3 407 416 12 113 192 34 63
Before Page Header 0.6 0.825 3 795 072 12 500 848 58 87
After show menu 0.686 0.91 8 971 368 17 677 144 66 95
After Footer 0.815 1.039 7 633 736 16 339 512 101 130
WP PAGE OUTPUT END - 1.057 - 16 373 328 - 137