Een spectaculaire en intensieve sport waarbij je het maximale uit jezelf en het team kunt halen: Speedsoccor. Speedsoccor is een unieke en snelgroeiende sport waarbij het speltempo erg hoog ligt wat gegarandeerd spectaculaire acties oplevert.

Wat is speedsoccor?

Als je op zoek bent naar een intensieve en spectaculaire sport waarbij er geen tijd is om stil te staan is speedsoccor wellicht een aanwinst voor jouw sportvereniging. Speedsoccor is eigenlijk indoor voetbal op kunstgras waarbij het speedsoccor veld volledig omringd is met boarding en netten, speedsoccor banen kunnen ook outdoor worden aangelegd. Doordat het speedsoccor veld volledig omringd is, is deze sport een stuk intensiever dan voetbal. Spelers komen vaker aan de bal, er is meer samenspel en er kan vaker gescoord worden. Speedsoccor is één van de snelst groeiende sporten en dit komt door de snelheid, attractiviteit en laagdrempeligheid van deze sport.

Het verschil tussen speedsoccor en zaalvoetbal

Speed soccor banen lijken in de eerste instantie erg op zaalvoetbal banen. Het is namelijk in beide gevallen indoor voetbal, maar er zijn wel degelijk verschillen. Bij speedsoccor courts is de ondergrond van kunstgras en bij zaalvoetbal is het vaak hard materiaal. Ook is een speedsoccor veld ten opzichte van een zaalvoetbalveld redelijk klein, 30 bij 15 meter. Daarnaast is het spelveld bij speedsoccor volledig omringd met boarding en netten. Hierdoor bestaat er geen buitenspel en kom je vrijwel nooit corners tegen. Geen buitenspel resulteert in het feit dat je bij indoor soccor blijft rennen. Speedsoccor spelen doe je in een team van vier spelers en één keeper. Je speelt dus vijf tegen vijf en het is belangrijk om minimaal twee wissels te hebben omdat speedsoccor een zeer intensieve sport is.

Offerte aanvragen?

Ben je geïnteresseerd in deze sport en zou je een speedsoccor baan willen laten aanleggen? Padelbouw staat voor je klaar bij de ontwikkeling en uiteindelijke vormgeving van een speed soccor banen. Een speedsoccor baan aanleggen dient namelijk met uiterste precisie gedaan te worden. Heb je vragen of zou je een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een speedsoccor baan? Neem gerust contact met ons op via 0320 331 588 of mail ons op info@padelbouw.nl.

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.21 - 8 699 504 - 29
Before Theme HTML output 0.129 0.339 3 382 120 12 081 624 31 60
Before Page Header 0.163 0.373 3 700 816 12 400 320 53 82
After show menu 0.216 0.426 8 759 272 17 458 776 61 90
After Footer 0.318 0.528 7 318 624 16 018 128 104 133
WP PAGE OUTPUT END - 0.538 - 16 024 424 - 140