Een spectaculaire en intensieve sport waarbij je het maximale uit jezelf en het team kunt halen: Speedsoccer. Speedsoccer is een unieke en snelgroeiende sport waarbij het speltempo erg hoog ligt wat gegarandeerd spectaculaire acties oplevert.

Wat is speedsoccer?

Als je op zoek bent naar een intensieve en spectaculaire sport waarbij er geen tijd is om stil te staan is speedsoccer wellicht een aanwinst voor jouw sportvereniging. Speedsoccer is eigenlijk indoor voetbal op kunstgras waarbij het speedsoccer veld volledig omringd is met boarding en netten, speedsoccer banen kunnen ook outdoor worden aangelegd. Doordat het speedsoccer veld volledig omringd is, is deze sport een stuk intensiever dan voetbal. Spelers komen vaker aan de bal, er is meer samenspel en er kan vaker gescoord worden. Speedsoccer is één van de snelst groeiende sporten en dit komt door de snelheid, attractiviteit en laagdrempeligheid van deze sport.

Het verschil tussen speedsoccer en zaalvoetbal

Speed soccer banen lijken in de eerste instantie erg op zaalvoetbal banen. Het is namelijk in beide gevallen indoor voetbal, maar er zijn wel degelijk verschillen. Bij speedsoccer courts is de ondergrond van kunstgras en bij zaalvoetbal is het vaak hard materiaal. Ook is een speedsoccer veld ten opzichte van een zaalvoetbalveld redelijk klein, 30 bij 15 meter. Daarnaast is het spelveld bij speedsoccer volledig omringd met boarding en netten. Hierdoor bestaat er geen buitenspel en kom je vrijwel nooit corners tegen. Geen buitenspel resulteert in het feit dat je bij indoor soccer blijft rennen. Speedsoccer spelen doe je in een team van vier spelers en één keeper. Je speelt dus vijf tegen vijf en het is belangrijk om minimaal twee wissels te hebben omdat speedsoccer een zeer intensieve sport is.

Offerte aanvragen?

Ben je geïnteresseerd in deze sport en zou je een speedsoccer baan willen laten aanleggen? Padelbouw staat voor je klaar bij de ontwikkeling en uiteindelijke vormgeving van een speed soccer banen. Een speedsoccer baan aanleggen dient namelijk met uiterste precisie gedaan te worden. Heb je vragen of zou je een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een speedsoccer baan? Neem gerust contact met ons op via 0320 331 588 of mail ons op info@padelbouw.nl.

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.208 - 8 705 888 - 29
Before Theme HTML output 0.448 0.656 3 429 192 12 135 080 34 63
Before Page Header 0.499 0.707 3 817 072 12 522 960 58 87
After show menu 0.544 0.753 8 877 568 17 583 456 66 95
After Footer 0.631 0.84 7 471 568 16 177 456 109 138
WP PAGE OUTPUT END - 0.85 - 16 184 184 - 145