Speedsoccer

Een spectaculaire en intensieve sport

Speedsoccer is een unieke en snelgroeiende sport waarbij het speltempo extreem hoog ligt. Dit levert gegarandeerd spectaculaire acties op.

2 (1)
Wat is speedsoccer?

Een intensieve en spectaculaire sport

Bent u op zoek naar een intensieve en spectaculaire sport waarbij er geen tijd is om stil te staan? Dan is speedsoccer wellicht een aanwinst voor u. Speedsoccer is eigenlijk indoor voetbal op kunstgras waarbij het speedsoccer veld volledig omringd is met boarding en netten. Speedsoccer banen kunnen ook outdoor worden aangelegd. Doordat het speedsoccer veld volledig omringd is, is deze sport een stuk intensiever dan voetbal. Spelers komen vaker aan de bal, er is meer samenspel en er kan vaker gescoord worden. Speedsoccer is één van de snelst groeiende sporten en dit komt door de snelheid, attractiviteit en laagdrempeligheid van deze sport.

het verschil tussen

Speedsoccer en zaalvoetbal

Speedsoccer banen lijken in de eerste instantie erg op zaalvoetbal banen. Het is namelijk in beide gevallen indoor voetbal, maar er zijn wel degelijk verschillen. Bij een speedsoccer court is de ondergrond van kunstgras en bij zaalvoetbal is het vaak van hard materiaal. Ook is een speedsoccer veld ten opzichte van een zaalvoetbalveld redelijk klein, 30 bij 15 meter. Daarnaast is het spelveld bij speedsoccer volledig omringd met boarding en netten. Hierdoor bestaat er geen buitenspel en komt u vrijwel nooit corners tegen. Geen buitenspel resulteert in het feit dat u bij indoor soccer blijft rennen. Speedsoccer spelen doet u in een team van vier spelers en één keeper. U speelt dus vijf tegen vijf en het is belangrijk om minimaal twee wissels te hebben omdat speedsoccer een zeer intensieve sport is.

Offerte
aanvragen?

Bent u geïnteresseerd in deze sport en zou u een speedsoccer baan willen laten aanleggen? 

Padelbouw staat voor u klaar bij de ontwikkeling en uiteindelijke vormgeving van speed soccer banen. Een speedsoccer baan aanleggen dient namelijk met uiterste precisie gedaan te worden. Heeft u vragen of zou u een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een speedsoccer baan? Ons team staat u graag te woord.

Informeer naar de mogelijkheden.

Ben je op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in Speedsoccer?

Speedsoccer baan aan laten leggen door Padelbouw B.V.

Padelbouw B.V. heeft als doel zoveel mogelijk mensen in Nederland een sport te kunnen laten beoefenen. Wij zijn een onderneming die gespecialiseerd is in de levering en installatie van speedsoccerbanen inclusief grondwerk, fundering, verlichting en kunstgras. Wij begeleiden klanten van A tot Z, van de eerste schep in de grond tot een onderhoudscontract. 

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring