Beachsport is een echte zomersport die steeds populairder wordt. Tegenwoordig worden er zelfs kampioenschappen georganiseerd voor bepaalde beachsporten. Omdat er verschillende beachsporten zijn krijg je ook te maken met verschillende soorten beachvelden. Ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf die op de juiste manier een beachveld kan aanleggen? Padelbouw helpt je graag bij het maken van de juiste keuze!

Waarom kiezen voor een beachveld van Padelbouw

  • Panoramische kooi
  • Zand in de bak waait niet weg
  • Mooi aanzicht voor publiek
  • Bal blijft binnen de constructie
  • Status A zand

Verschillende soorten beachvelden

Omdat er veel verschillende sporten zijn die tegenwoordig uit te voeren zijn op het strand horen hier natuurlijk ook verschillende soorten beachvelden bij. Een beachveld bestaat vaak uit omlijning en de bijbehorende accessoires. Padelbouw helpt je graag bij het maken van de keuze uit verschillende soorten beachvelden.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

 

Beachvolleybal

Wellicht de bekendste beachsport: Beachvolleybal. Een beachvolleybalveld is 8 x 16 meter en de totaal gewenste speelruimte is 18 x 26 meter. De hoogte van het net verschilt nog wel eens. Het ligt eraan of er dames of heren spelen. Wanneer er dames spelen is de nethoogte ca 2,24 meter, bij heren is de nethoogte ca 2,43 meter. Daarbij is er geen middenlijn aanwezig in het beachvolleybalveld.

Beachvoetbal

De afmetingen van een beachvoetbalveld zijn 35-37 meter lang en 26-28 meter breed. Je hebt dus een zeer ruim beachvoetbalveld om op te spelen. Bij voetbal hoort natuurlijk een doel en dit is bij beachvoetbal niet anders. Het doel is 2,2 meter hoog en 5,5 meter breed. Bij het aanleggen van een beachcourt is het belangrijk om rekening te houden met de juiste aantal meters en de plaatsing van de bijbehorende accessoires voor een optimaal speelcomfort

Beach tennis

Beachtennis op het strand of op een beachbaan is tennis met je voeten in het zand. Steeds meer mensen kiezen voor deze actieve en snelle racketsport. Beachtennis is voor jong en oud. Bij Padelbouw leggen we beachbanen aan die geschikt zijn voor de sport beachttennis!

Tennissen op het strand met je voeten in het zand. Dat is beachtennis! Meer dan 2000 beachtennissers spelen met veel plezier deze actieve en snelle racketsport. Beachtennis is een sport voor iedereen, voor jong en oud. Doe je ook mee?

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een beachveld aanleggen dient met uiterste expertise en geduld gedaan te worden. Wil je een beachveld laten aanleggen en ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in de aanleg hiervan? Padelbouw staat voor je klaar. Heb je vragen of zou je graag een offerte willen aanvragen voor het aanleggen van een beachcourt? Neem dan gerust contact op via 0320 331 588 of mail ons op info@padelbouw.nl.

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.213 - 8 705 968 - 29
Before Theme HTML output 0.128 0.341 3 382 528 12 088 496 31 60
Before Page Header 0.168 0.381 3 774 488 12 480 456 55 84
After show menu 0.211 0.424 8 834 080 17 540 048 63 92
After Footer 0.285 0.498 7 400 864 16 106 832 106 135
WP PAGE OUTPUT END - 0.507 - 16 113 120 - 142