Ring fundering voor onder de padelbaan

Ring fundering, fundering met wapenstaal en fundering op staal: wij zorgen voor stevigheid. Stevigheid voor de aanleg van een padelbaan. Het belang van goede fundering is bij de aanleg van een padelbaan hoog: er worden immers eisen gesteld aan de banen. Wil jij er zeker van zijn dat je een goede padelbaan laat aanleggen? Voor een padelbaan met stevige ring fundering ben je bij Padelbouw aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat jij kunt genieten van de padelsport, zonder je zorgen te maken over de baan.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Padelsport steeds populairder: belang fundering padelbaan steeds groter

De padelsport begint in Nederland enorm te winnen aan populariteit. Niet heel vreemd: de sport is leuk, vereist techniek en geeft voldoening. De bond voor padelsport is zelfs erkend door de NOC*NCF! Dit betekent wel dat er ook serieuze eisen aan onder andere veiligheid worden gesteld. En met goede fundering op staal is deze veiligheid sneller bereikt.

Opbouw zandpakket

Al onze projecten worden gebouw met een opbouw van 30 cm M3C zand met een drainage systeem met een drainage van rond 65mm met een PP omhulling, deze worden aangebracht 4m1 uit elkaar H.O.H. en deze zullen worden aangesloten op het hooft afvoer trace doormiddel van doorspuitputten van 315mm.

Kenmerken betonnen ringfundering

Een betonnen ringfundering word als volgt aangebracht. Er word een sleuf gegraven waar in een kist word aangebracht. De hoogte en de breedte van de ringfundering word bepaalt door de constructeur. Aan de hand hier van word ook bepaalt welke wapening word toegepast. Padelbouw heeft een landelijke berekening voor een ringfundering van 40×50 cm. Deze moet in een droge situatie kunnen worden aangebracht. Het voordeel van een ringfundering is dat deze goed is toe te passen in kleinere ruimtes.

Kies voor de aanleg van een padelbaan met ring fundering voor een echte specialist

Bij Padelbouw hebben we affiniteit met de padelsport. We kennen de ins en outs en weten wat de belangrijke eisen zijn voor het aanleggen van een padelbaan. Heb je interesse in de aanleg van een padelbaan? Kies dan voor onze diensten. Wij zorgen ervoor dat alles netjes geregeld wordt.

Laat een padelbaan met fundering aanleggen door Padelbouw

Zoals gezegd zijn wij de specialist op het gebied van padelbanen. Bekijk onze website en vergaar meer informatie over onze expertise: padelbanen bouwen! Heb je nog vragen? Aarzel dan absoluut niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor je klaar en helpen je graag aan een mooie, stevige en kwalitatieve padelbaan.

Contact opnemen Contact opnemen

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.792 - 11 732 960 - 29
Before Theme HTML output 0.645 1.437 3 944 392 15 677 352 34 63
Before Page Header 0.697 1.489 4 340 224 16 073 184 58 87
After show menu 0.758 1.55 9 421 640 21 154 600 66 95
After Footer 0.849 1.642 8 168 912 19 901 872 101 130
WP PAGE OUTPUT END - 1.661 - 19 926 576 - 137