Als bedrijf ben je natuurlijk op zoek naar een kwalitatief padelcourt waar je lang plezier van kunt gaan hebben. Als je kiest voor het Redsport Pro padelcourt krijg je niet alleen een kwalitatieve padelbaan, maar kun je gebruik maken van de nieuwste generatie kunstgras, optimale verlichting en een uitstekend speelveld. Het Redsport Pro court is geschikt voor zowel professionals als amateurs en biedt een fijn speelcomfort.

Structuur van de padelbaan

De Redsport Pro padelbaan bestaat uit 30 pilaren met verschillende afmetingen. Je zou het eigenlijk kunnen zien als een pilarenkooi met 100x50x3 mm holle profielen met verzinkt staal. De padelbaan is tevens goedgekeurd door NOC*NSF en de KNLTB, wat betekent dat dit een kwalitatief goede padelbaan is. De pilaren beschikken over een insteeksysteem op de gesneden voetplaat en dit is niet voor niets. Hier is bewust voor gekozen zodat de watercondensatie binnen de geplaatste pilaren gemakkelijk weg kan. Daarnaast wordt er Primer poeder epoxyhars aangebracht op de pilaren om de hechting tussen lagen met afwerkingsproducten te verbeteren.

De Redsport Pro padelbaan beschikt ook over gaasbehuizingen vervaardigd met gelast stalen gaas type 50×50/4, gemaakt van 3,8 mm verzinkt draad. Dit is omlijst door 40x25x1,5 mm en 40x10x1,5 mm rechthoekige holle profielen en vouwsystemen in verticale posities. Dit klinkt ingewikkeld, maar dit alles is er zodat de speler contact kan maken met het gaas. De twee openingen in de padelbaan zijn, volgens de voorschriften van NOC*NSF en KNLTB, 2,20 meter hoog.

Naast de Redsport Pro padelbaan zelf behoord glas ook tot één van de essentiële onderdelen om de padelbaan een geheel te maken. Het glas dat gebruikt wordt bij een Redsport Pro padelbaan moet een CE-markering hebben en beschikt over bepaald ijzerwaar om het glas mee te bevestigen.

Contact opnemen Contact opnemen

De nieuwste generatie kunstgras

Bij een Redsport Pro padelbaan hoort natuurlijk ook een gewenste ondergrond. Een ondergrond die vaak gekozen wordt is kunstgras. De nieuwste generatie kunstgras bestaat uit twee type kunstgras met elk bepaalde eigenschappen. Dit type kunstgras is vervaardigd met het TUFTING-systeem en de filamenten beschikken over een getextureerde structuur in monofilament, gesmeerd met een zeer lage mate van slijtage. Daarnaast zijn de filamenten gemaakt van polythyleen met specifieke kenmerken. Hierdoor is het kunstgras bestemd tegen Uv-straling, hitte, koude temperaturen en extreme klimaatschommelingen.

 

Verlichting

Zeker bij een Redsport Pro padelbaan die buiten geplaatst wordt is goede belichting van essentieel belang. De gebruikte LED-bronnen met een zeer hoog rendement, produceren een ongekende verlichting die het mogelijk maakt om grote oppervlakken goed te verlichten. Ideaal voor een Redsport Pro padelbaan. Door de uitstekende mechanische eigenschappen van de verlichting is buiteninstallatie mogelijk, zelfs onder extreme omstandigheden.

 

Garantie

Zodra je gaat voor een Redsport Pro padelbaan komen hier uiteraard ook een aantal garanties bij kijken. Zo heb je 5 jaar garantie op het glas, de structuur (pilaren, netpalen, gesneden voetplaat platen, gaas en beugels. Op de beghelli projectoren van de verlichting heb je 4 jaar garantie. Tot slot heb je 2 jaar garantie op zowel de bevestigingsmiddelen en de accessoires van de baan (plastic dopjes en net-systeem). Tevens is er geen sprake van garantie als bijvoorbeeld het materiaal voor een ander doeleinde is gebruikt, als een product schade heeft opgelopen door onvoldoende onderhoud of schade als gevolg van een natuurramp.

 

Onderhoud van padelcourt

Om de levensduur van de Redsport Pro padelbanen te vergroten dient er rekening gehouden te worden met een jaarlijks onderhoudsprogramma. In het onderhoudsprogramma staat precies wat je moet doen om de kooiconstructie, het kunstgras, het glas en de lampen te onderhouden. Bepaalde taken kunnen uitgevoerd worden door de beheerders, zoals het schoonmaken van het kunstgras en het controleren van het netsysteem. Maar er zijn ook een aantal taken die uitgevoerd moeten worden door een specialist. Hierbij kun je denken aan inspectie van de kooiconstructie, controleren van de afdekdoppen, controleren van de zandverdeling in de mat, schoonmaken van het glas en de inspectie van de lampen. Twijfel je of je een bepaalde taak zelf uit kan voeren? Neem dan ten alle tijden contact met ons op!

Redsport Pro padelbaan laten aanleggen door Padelbouw

Ben jij geïnteresseerd in het laten aanleggen van een Redsport Pro padelbaan en ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf? Padelbouw staat voor je klaar. Heb je een vraag of zou je graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een Redsport Pro padelbaan? Neem dan gerust contact op via 0320 331 588 of mail ons op info@padelbouw.nl.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.231 - 8 705 888 - 29
Before Theme HTML output 0.476 0.707 3 434 104 12 139 992 34 63
Before Page Header 0.521 0.752 3 821 464 12 527 352 58 87
After show menu 0.577 0.808 8 997 760 17 703 648 66 95
After Footer 0.668 0.899 7 635 336 16 341 224 101 130
WP PAGE OUTPUT END - 0.909 - 16 348 616 - 137