PLAYCE X is outdoor speelveld met een combinatie van plezier, veelzijdigheid en creativiteit. Met een grote diversiteit aan patronen en vormen kun je met de PLAYCE X verschillende oefeningen uitvoeren. Van bekende sporten tot uitdagende balansspellen, de PLAYCE X is gebaseerd op de 10 grondvormen van bewegen.

De 10 grondvormen van bewegen

De PLAYCE X biedt uitdagende organisatie- en differentiatie vormen. Hierbij kun je denken aan kleine en grote velden voor bijvoorbeeld voetbal, hockey of basketbal, tot spectaculaire hinkelbanen en loopladders om jezelf uit te dagen. Ook biedt de PLAYCE X bepaalde zones voor balansoefeningen en komen er spellen aan bod als kingball en stoepranden. Door de bijzonder zachte ondergrond van de PLAYCE X kunnen oefeningen als ‘Balanceren en vallen’ en ‘Rollen, duikelen en draaien’ gemakkelijk uitgevoerd worden zonder eventuele blessures op te lopen.

De schijf van 10!

De PLAYCE X is gebaseerd op de 10 grondvormen van bewegen. Fitheid, vitaliteit en gezondheid zijn de basiselementen voor een gezond leven. Om deze reden introduceert het ASM de Schijf van 10!. De schijf van 10 bestaat uit tien grondvormen van bewegen. Deze 10 grondvormen van bewegen staan centraal voor een optimale motorische ontwikkeling. In de schijf van 10 komen onder andere grondvormen voor als ‘Klimmen en klauteren’, ‘Zwaaien en slingeren’, ‘Balanceren en vallen’ en ‘Springen en landen’ aan bod.

Specificaties van de PLAYCE X

De PLAYCE X is een vaste samenstelling qua velden, toestellen en onderdelen. Deze samenstelling is volledig samengesteld door het ASM. #DesignedbyASM De praktische en zorgvuldige samenstelling van de PLAYCE X zorgt voor een ruimte waarbij je zowel individueel als in groepen kunt trainen.

Playce sport

Het nieuwe outdoor speelveld: de PLAYCE Sport. Ontwikkeld door het ASM en geschikt als uitbreiding van de speelvelden of als gezamenlijke accommodatie voor jouw club, het sportpark, het schoolplein of op welke plek dan ook. Het nieuwe speelveld beschikt over variërende en uitdagende oefeningen waarmee jij het maximale uit jezelf kunt halen.

Specificaties PLAYCE Sport?

Een PLAYCE Sport is een outdoor trainingsveld, speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen als uitbreiding van een sportveld of als gezamenlijke accommodatie. Of je nou een beginnend sporter bent of al ervaren, de PLAYCE Sport is voor iedereen. Door de praktische afmetingen kan het bij vrijwel elke club geplaatst worden. Het biedt de mogelijkheid om op verschillende manieren te werken aan grondvormen van bewegen via oog-hand en oog-voet coördinatie. Daarnaast is de PLAYCE Sport ook geschikt voor revalidatie- en fysiotherapie. Het nieuwe sportveld met oefeningen die je zelf in de eerste instantie niet snel zou bedenken.

Offerte aanvragen?

Ben je geïnteresseerd in de PLAYCE X en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wij beantwoorden al je vragen en helpen je graag bij de uitbreiding van jouw sportveld. Neem gerust contact met ons op via 0320 331 588 of mail ons op info@padelbouw.nl.

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.262 - 8 705 872 - 29
Before Theme HTML output 0.16 0.422 3 382 192 12 088 064 31 60
Before Page Header 0.212 0.474 3 774 016 12 479 888 55 84
After show menu 0.278 0.54 8 833 664 17 539 536 63 92
After Footer 0.388 0.65 7 328 504 16 034 376 98 127
WP PAGE OUTPUT END - 0.661 - 16 044 800 - 134