veelzijdig bewegen

Playce X

Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk ontwikkelingsmodel voor verschillende sectoren

ons aanbod

Playce X

PLAYCE X is outdoor speelveld met een combinatie van plezier, veelzijdigheid en creativiteit. Met een grote diversiteit aan patronen en vormen kun je met de PLAYCE X verschillende oefeningen uitvoeren. Van bekende sporten tot uitdagende balansspellen, de PLAYCE X is gebaseerd op de 10 grondvormen van bewegen.

De 10 grondvormen van bewegen

De PLAYCE X biedt uitdagende organisatie- en differentiatie vormen.

Hierbij kun je denken aan kleine en grote velden voor bijvoorbeeld voetbal, hockey of basketbal, tot spectaculaire hinkelbanen en loopladders om jezelf uit te dagen. Ook biedt de PLAYCE X bepaalde zones voor balansoefeningen en komen er spellen aan bod als kingball en stoepranden. Door de bijzonder zachte ondergrond van de PLAYCE X kunnen oefeningen als ‘Balanceren en vallen’ en ‘Rollen, duikelen en draaien’ gemakkelijk uitgevoerd worden zonder eventuele blessures op te lopen.

Informeer naar de mogelijkheden.

De PLAYCE X is gebaseerd op de 10 grondvormen van bewegen. Fitheid, vitaliteit en gezondheid zijn de basiselementen voor een gezond leven. Om deze reden introduceert het ASM de Schijf van 10!. De schijf van 10 bestaat uit tien grondvormen van bewegen. Deze 10 grondvormen van bewegen staan centraal voor een optimale motorische ontwikkeling. In de schijf van 10 komen onder andere grondvormen voor als ‘Klimmen en klauteren’, ‘Zwaaien en slingeren’, ‘Balanceren en vallen’ en ‘Springen en landen’ aan bod.

De schijf van 10.

Interesse in een padelbaan? Neem  contact met ons op.

Specificaties van de
PLAYCE X

De PLAYCE X is een vaste samenstelling qua velden, toestellen en onderdelen.

Deze samenstelling is volledig samengesteld door het ASM. #DesignedbyASM De praktische en zorgvuldige samenstelling van de PLAYCE X zorgt voor een ruimte waarbij je zowel individueel als in groepen kunt trainen.

Informeer naar de mogelijkheden.

Ontwikkeld door het ASM en geschikt als uitbreiding van de speelvelden of als gezamenlijke accommodatie voor jouw club, het sportpark, het schoolplein of op welke plek dan ook. Het nieuwe speelveld beschikt over variërende en uitdagende oefeningen waarmee jij het maximale uit jezelf kunt halen.

Informeer naar de mogelijkheden.

Playce
sport

Het nieuwe outdoor speelveld: de PLAYCE Sport.

Specificaties PLAYCE Sport?

Een PLAYCE Sport is een outdoor trainingsveld, speciaal ontwikkeld voor sportverenigingen als uitbreiding van een sportveld of als gezamenlijke accommodatie. Of je nou een beginnend sporter bent of al ervaren, de PLAYCE Sport is voor iedereen. Door de praktische afmetingen kan het bij vrijwel elke club geplaatst worden. Het biedt de mogelijkheid om op verschillende manieren te werken aan grondvormen van bewegen via oog-hand en oog-voet coördinatie. Daarnaast is de PLAYCE Sport ook geschikt voor revalidatie- en fysiotherapie. Het nieuwe sportveld met oefeningen die je zelf in de eerste instantie niet snel zou bedenken.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Playce padelbaan laten leggen?

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring