Ben je op zoek naar een kwalitatieve en diverse PLAYCE Padelbaan voor outdoor of indoor voor jouw sportclub? PLAYCE Padel biedt een sportveld met diverse lijnen, patronen, vormen, kleuren, graphics, mikvormen en afmetingen die het mogelijk maken om aanvullend op de reguliere training een breed scala aan spel- en oefenvormen aan te bieden. Het nieuwste sportveld voor zowel indoor als outdoor gemixt met Padel vanuit het Athletic Skills Model. #DesignedbyASM

Wat biedt PLAYCE Padel?

Goed bewegen, welzijn en gezondheid staat centraal in het Athletic Skills Model, dit is ook precies wat het speelveld van PLAYCE Padel biedt. Voor zowel de professional als de beginner, de basis is erg belangrijk om op een goede manier te leren bewegen. Het ASM biedt veelzijdigheid in het nieuwe speelveld en de PLAYCE Padelbaan richt zich op oefen- en spelvormen die onder andere de oog-hand, de oog-voet coördinatie, stabliteit en behendigheid ontwikkelen. Het is erg belangrijk om meerdere vaardigheden te leren binnen verschillende sporten. Veelzijdig bewegen leidt namelijk tot betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en een groot speelplezier.

Haal meer uit het unieke speelveld

Door een padelveld te combineren met het Athletic Skills Model creëer je een uniek speelveld. Hetgeen wat PLAYCE Padel zo uniek maakt is dat iedere baan een andere structuur heeft waardoor elk stuk van het speelveld uniek is. Ook rondom de padelbaan biedt PLAYCE Padel mogelijkheden tot het creëren van sport- en spelvormen. Het Athletic Skills Model combineert praktijk en wetenschap met elkaar wat leidt tot een nieuwe manier van denken over bewegen. Veelzijdig bewegen geldt voor elke sporter en elke doelgroep en juist om deze reden is PLAYCE Padel ontwikkelt. Aanpassingsvermogen is de rode draad binnen het Athletic Skills Model en daarom bestaat de PLAYCE Padel uit verschillende en speelse afstanden, patronen en lijnen. Naast het motorisch leren bewegen biedt een PLAYCE Padel baan ook de mogelijkheid tot het uitvoeren van sporten als tennis, voetbal, squash, touchtennis, handbal, hockey, volleybal en nog veel meer.

PLAYCE combineren

Wil jij zoveel mogelijk ruimte benutten rondom de padelbanen? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om PLAYCE Padel met een andere PLAYCE te combineren. Bij een compleet park zijn er drie binnenbanen en drie buitenbanen, waarvan één van de banen geschikt is voor PLAYCE Padel en de ruimte eromheen benut kan worden voor bijvoorbeeld een PLAYCE Sport of PLAYCE X. Als je hiervoor kiest kun je het complete park beschikbaar stellen voor bijvoorbeeld groepen als paddelers, de ouderensport, basisscholen en middelbare scholen en fysiotherapie. Zo kun je toernooien en competities spelen op een padelbaan en heeft het ASM de vloer van de speelvelden zo ontworpen dat deze geschikt zijn voor andere spel- en oefenvormen of fysiotherapie. Daarnaast zijn de banen ideaal voor basisscholen en middelbare scholen. Docenten kunnen allerlei verschillende sport- en speloefeningen bedenken en uitvoeren op de speelvelden. Ook de ouderensport wordt steeds belangrijker en dit kan gemakkelijk gedaan worden. Natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende doelgroepen voor PLAYCE Padel en dit maakt het ook zo uniek. Sport voor iedereen staat hierbij centraal! Deze banen kunnen zowel outdoor als indoor aangelegd worden door Padelbouw.

Offerte aanvragen?

Ben je geïnteresseerd in het nieuwe sportveld en ben je benieuwd naar de mogelijkheden van PLAYCE padel? Wij beantwoorden graag al je vragen en helpen je graag bij de uitbreiding van jouw sportveld. Neem gerust contact met ons op via 0320 331 588 of mail ons op info@padelbouw.nl.

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.188 - 8 705 888 - 29
Before Theme HTML output 0.105 0.293 3 383 104 12 088 992 31 60
Before Page Header 0.137 0.325 3 775 256 12 481 144 55 84
After show menu 0.175 0.363 8 834 272 17 540 160 63 92
After Footer 0.247 0.435 7 491 280 16 197 168 98 127
WP PAGE OUTPUT END - 0.446 - 16 212 080 - 134