De ideale trainingsbaan

Playce Padel

Veelzijdig bewegen staat centraal bij het Athletic Skills Model.

ons aanbod

PLAYCE padel

Door een padelveld te combineren met het Athletic Skills Model creëer je een uniek speelveld. Hetgeen wat PLAYCE Padel zo bijzonder maakt is dat iedere baan een andere structuur heeft. Een padelveld als deze kan voor trainingen worden gebruikt, maar ook als multifunctioneel veld voor andere sporten zoals volleybal, korfbal, voetbal en badminton.

 

// Laten we samenwerken

Wat biedt PLAYCE padel?

Goed bewegen, welzijn en gezondheid staat centraal in het Athletic Skills Model, dit is ook precies wat het speelveld van PLAYCE Padel biedt. Voor zowel de professional als de beginner, de basis is erg belangrijk om op een goede manier te leren bewegen. Het ASM biedt veelzijdigheid in het nieuwe speelveld en de PLAYCE Padelbaan richt zich op oefen- en spelvormen die onder andere de oog-hand, de oog-voet coördinatie, stabliteit en behendigheid ontwikkelen. Het is erg belangrijk om meerdere vaardigheden te leren binnen verschillende sporten. Veelzijdig bewegen leidt namelijk tot betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en een groot speelplezier.

Door een padelveld te combineren met het Athletic Skills Model creëer je een uniek speelveld. 

Informeer naar de mogelijkheden.

Haal meer uit het unieke speelveld.

Rondom de padelbaan biedt PLAYCE Padel mogelijkheden tot het creëren van sport- en spelvormen. Het Athletic Skills Model combineert praktijk en wetenschap met elkaar wat leidt tot een nieuwe manier van denken over bewegen. Veelzijdig bewegen geldt voor elke sporter en elke doelgroep en juist om deze reden is PLAYCE Padel ontwikkelt. Aanpassingsvermogen is de rode draad binnen het Athletic Skills Model en daarom bestaat de PLAYCE Padel uit verschillende en speelse afstanden, patronen en lijnen. Naast het motorisch leren bewegen biedt een PLAYCE Padel baan ook de mogelijkheid tot het uitvoeren van sporten als tennis, voetbal, squash, touchtennis, handbal, hockey, volleybal en nog veel meer.

Interesse in een padelbaan? Neem contact met ons op.

// Laten we samenwerken

PLAYCE
combineren

Door een padelveld te combineren met het Athletic Skills Model creëer je een uniek speelveld. 

Wil jij zoveel mogelijk ruimte benutten rondom de padelbanen? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om PLAYCE Padel met een andere PLAYCE te combineren. Bij een compleet park zijn er drie binnenbanen en drie buitenbanen, waarvan één van de banen geschikt is voor PLAYCE Padel en de ruimte eromheen benut kan worden voor bijvoorbeeld een PLAYCE Sport of PLAYCE X. Als je hiervoor kiest kun je het complete park beschikbaar stellen voor bijvoorbeeld groepen als paddelers, de ouderensport, basisscholen en middelbare scholen en fysiotherapie. Zo kun je toernooien en competities spelen op een padelbaan en heeft het ASM de vloer van de speelvelden zo ontworpen dat deze geschikt zijn voor andere spel- en oefenvormen of fysiotherapie. Daarnaast zijn de banen ideaal voor basisscholen en middelbare scholen. Docenten kunnen allerlei verschillende sport- en speloefeningen bedenken en uitvoeren op de speelvelden. Ook de ouderensport wordt steeds belangrijker en dit kan gemakkelijk gedaan worden. Natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende doelgroepen voor PLAYCE Padel en dit maakt het ook zo uniek. Sport voor iedereen staat hierbij centraal! Deze banen kunnen zowel outdoor als indoor aangelegd worden door Padelbouw B.V.

Informeer naar de mogelijkheden.

PLAYCE padelbaan laten aanleggen door Padelbouw.

Wilt u een PLAYCE padelbaan laten aanleggen? Of heeft u vragen over ons aanbod. Neem gerust contact met ons op. Wij kijken samen naar de mogelijkheden. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

PLAYCE padelbaan laten leggen?

Kom in contact

Bel ons.

E-mail ons.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring