Athletic Skills Model

Playce Padel

Het ASM is een praktisch en wetenschappelijk ontwikkelingsmodel voor verschillende sectoren

ons aanbod

Playce padel

Door een padelveld te combineren met het Athletic Skills Model creëer je een uniek speelveld. Hetgeen wat PLAYCE Padel zo uniek maakt is dat iedere baan een andere structuur heeft waardoor elk stuk van het speelveld uniek is.

// Laten we samenwerken

Wat biedt
Playce Padel?

Door een padelveld te combineren met het Athletic Skills Model creëer je een uniek speelveld. 

Goed bewegen, welzijn en gezondheid staat centraal in het Athletic Skills Model, dit is ook precies wat het speelveld van PLAYCE Padel biedt. Voor zowel de professional als de beginner, de basis is erg belangrijk om op een goede manier te leren bewegen. Het ASM biedt veelzijdigheid in het nieuwe speelveld en de PLAYCE Padelbaan richt zich op oefen- en spelvormen die onder andere de oog-hand, de oog-voet coördinatie, stabliteit en behendigheid ontwikkelen. Het is erg belangrijk om meerdere vaardigheden te leren binnen verschillende sporten. Veelzijdig bewegen leidt namelijk tot betere prestaties, minder blessures, meer creativiteit en een groot speelplezier.

Informeer naar de mogelijkheden.

Door een padelveld te combineren met het Athletic Skills Model creëer je een uniek speelveld. Hetgeen wat PLAYCE Padel zo uniek maakt is dat iedere baan een andere structuur heeft waardoor elk stuk van het speelveld uniek is. Ook rondom de padelbaan biedt PLAYCE Padel mogelijkheden tot het creëren van sport- en spelvormen. Het Athletic Skills Model combineert praktijk en wetenschap met elkaar wat leidt tot een nieuwe manier van denken over bewegen. Veelzijdig bewegen geldt voor elke sporter en elke doelgroep en juist om deze reden is PLAYCE Padel ontwikkelt. Aanpassingsvermogen is de rode draad binnen het Athletic Skills Model en daarom bestaat de PLAYCE Padel uit verschillende en speelse afstanden, patronen en lijnen. Naast het motorisch leren bewegen biedt een PLAYCE Padel baan ook de mogelijkheid tot het uitvoeren van sporten als tennis, voetbal, squash, touchtennis, handbal, hockey, volleybal en nog veel meer.

Indoor / Outdoor

Haal meer uit het unieke speelveld.

Interesse in een padelbaan? Neem  contact met ons op.

// Laten we samenwerken

PLAYCE
combineren

Door een padelveld te combineren met het Athletic Skills Model creëer je een uniek speelveld. 

Wil jij zoveel mogelijk ruimte benutten rondom de padelbanen? Dan zou je er ook voor kunnen kiezen om PLAYCE Padel met een andere PLAYCE te combineren. Bij een compleet park zijn er drie binnenbanen en drie buitenbanen, waarvan één van de banen geschikt is voor PLAYCE Padel en de ruimte eromheen benut kan worden voor bijvoorbeeld een PLAYCE Sport of PLAYCE X. Als je hiervoor kiest kun je het complete park beschikbaar stellen voor bijvoorbeeld groepen als paddelers, de ouderensport, basisscholen en middelbare scholen en fysiotherapie. Zo kun je toernooien en competities spelen op een padelbaan en heeft het ASM de vloer van de speelvelden zo ontworpen dat deze geschikt zijn voor andere spel- en oefenvormen of fysiotherapie. Daarnaast zijn de banen ideaal voor basisscholen en middelbare scholen. Docenten kunnen allerlei verschillende sport- en speloefeningen bedenken en uitvoeren op de speelvelden. Ook de ouderensport wordt steeds belangrijker en dit kan gemakkelijk gedaan worden. Natuurlijk zijn er nog veel meer verschillende doelgroepen voor PLAYCE Padel en dit maakt het ook zo uniek. Sport voor iedereen staat hierbij centraal! Deze banen kunnen zowel outdoor als indoor aangelegd worden door Padelbouw.

Informeer naar de mogelijkheden.

Playce padelbaan laten aanleggen door Padelbouw.

Een padelbaan kopen is geen eenvoudig klusje omdat je met verschillende factoren te maken hebt. Wil je een padelbaan voor binnen of buiten kopen? Hoe groot moet de padelbaan zijn? Dit zijn allemaal vragen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een padelbaan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Playce padelbaan laten leggen?

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring