Improve the game

Padmax VX2

Padmax VX2

Het Padmax VX2 borstelapparaat is uitgevonden om te voldoen aan de belangrijke behoefte aan periodiek borstelen van de padelbanen om het zand te herverdelen. Borstelen met een bezem is zwaar werk en zal waarschijnlijk niet met nauwkeurige periodiciteit worden uitgevoerd, maar met de Padmax VX2 heb je het juiste apparaat om het te laten gebeuren. Hiermee poetst u een baan in 10 minuten. Padmax VX2 zal u helpen te handhaven op de manier die de graszodenproducenten aanbevelen en ook verwachten te worden vervuld vanuit het oogpunt van garantie.

Informeer naar de mogelijkheden

Sport- en technische functie

De sportfunctie omvat de effecten van het oppervlaktesysteem, die bijdragen aan veiligheid en prestaties, zoals grip van de schoenen, balstuit en aspecten om de spelers de beste speelomstandigheden te bieden.

De technische functie omvat onder meer om de kunstgrassystemen de juiste omstandigheden te geven om hun onderscheidende gedrag in de loop van de tijd te behouden, om de lange levensduur van de grasmat te garanderen. Het zou een kostbaar gedrag zijn niet op de juiste manier te handhaven.

Eigenschappen
Padmax VX2

  • Wielen in de hoeken om de ramen niet te beschadigen
  • Anatomisch ontwerp van het handvat
  • De lengte, kwaliteit en de mix van de borstels
Kom in contact

Bel ons.

E-mail ons

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring