PADELRACKET VERHUUR

Profesioneel spel

Als padelclub wil je natuurlijk dat jouw spelers altijd op een professionele manier kunnen
deelnemen aan het spel. De basis hiervoor is dan ook niet alleen het aanleggen van een
kwalitatieve baan, spelers moeten ook beschikken over professionele rackets, padelballen en
accessoires. Om het spel zo toegankelijk mogelijk te maken, is het verhuren van padelrackets
de ideale oplossing. Bij Padelbouw kun je terecht voor een kwalitatieve padel kiosk die
voldoet aan al jouw eisen.

Wat houdt verhuur van padelrackets precies in?

Om een goed potje padel te kunnen spelen, heb je een kwalitatief padelracket nodig. Racketverhuur voor padel is dan ook precies wat je als speler én club nodig hebt. Een padel kiosk is een automaat waarin rackets, padelballen en diverse accessoires worden verhuurd. Het is dan ook niet geheel zonder reden dat veel bedrijven investeren in een padel kiosk. Dit handige apparaat zorgt er namelijk niet alleen voor dat de spelers kunnen profiteren van uitstekende service, als club straal je ook nog eens professionaliteit uit. Padel materialen verkopen op club brengt dan ook meer voordelen met zich mee dan je in de eerste instantie misschien denkt.

Wanneer je begint met verhuur van padelrackets, kun je profiteren van full service. De techniekman van Padelbouw installeert niet alleen de padel kiosk, wij blijven het apparaat bijvullen met rackets, padelballen en diverse accessoires. Ook nemen onze specialisten het beheer van de klantendienst op zich. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over telefoontjes van mislukte transacties of problemen met de rackets, vragen over de automaat voor padel vangen wij op!

Een contactloos betaalsysteem

Padel kiosk kopen bij Padelbouw

Heb je interesse in het verhuren van padelracketsop jouw club en wil je kunnen profiteren van volledige service door een gespecialiseerd bedrijf? Padelbouw staat voor je klaar. Heb je vragen of zou je graag een offerte willen aanvragen voor een kwalitatieve padel kiosk? Neem dan gerust contact op via  +31 6 15482416 of mail ons op info@padelbouw.nl.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring