Padelbanen

Padelbouw

Padel is een leuke racket- en balsport die gespeeld wordt door twee spelers, of in paren (zogeheten dubbelspel).

ons aanbod

Padel

Zie deze sport als een combinatie van tennis en squash. Padel is een in Nederland erkende sport: de betreffende bond is aangesloten bij het NOC*NSF. Padel wordt aldus gezien als topsport! En het spelen van padel gebeurt, zoals je kunt raden, op een padelbaan. Wil je een padelbaan laten aanleggen? Profiteer dan van de vakkundigheid van Padelbouw. Wij zorgen voor een keurige en kwalitatieve padelbaan op locatie.

Padelbouw

Padelbouw BV is gespecialiseerd in de levering en installatie van padelbanen inclusief grondwerk, fundering, verlichting en kunstgras. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in Nederland de padel sport te laten beoefenen. Padelbouw staat bekend voor hun klantbegeleiding van A tot Z. Dit start bij de eerste schep in de grond tot het onderhoudscontract. Ons doel is niet om voor de opdrachtgever te werken, maar om samen te streven naar een nieuwe dimensie op uw tennis/padelvereniging of eigen club. Daarnaast staat Padelbouw voor kwaliteit, innovatie en groei en is Padelbouw ruimdenkend in oplossingen op het gebied van grondwerk. Wij leveren alleen producten die voldoen aan de kwaliteitseisen voor de Nederlandse markt, zowel voor indoor als outdoor locaties kunt u bij ons terecht.


De KNLBT waarborgen voor de padelsport

Het NOC*NSF heeft besloten dat vanaf 1 januari 2019 padelbanen gekeurd dienen te worden.

De sport wordt serieus genomen en gezien als topsport in Nederland. De KNLTB keuringsplicht is een stok achter de deur wanneer het gaat om het aanleggen van kwalitatieve padelbanen. Deze keuring is immers geënt op een bepaalde zorgplicht bij het aanleggen van padelbanen. De banen dienen te voldoen aan veiligheidseisen. Ook heeft dit te maken met het aansprakelijkheidstechnische karakter waar verenigingen mee te maken krijgen. Denk aan ongevallen die op de baan kunnen gebeuren. Wil je een padelbaan laten aanleggen die gegarandeerd door de keuring heen komt? Dan ben je bij Padelbouw aan het juiste adres. Wij werken volgens de juiste richtlijnen en kwaliteitseisen.

Informeer naar de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor levering en volledige installatie van padelbanen

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring