Padel is een leuke racket- en balsport die gespeeld wordt door twee spelers, of in paren (zogeheten dubbelspel). Zie deze sport als een combinatie van tennis en squash. Padel is een in Nederland erkende sport: de betreffende bond is aangesloten bij het NOC*NSF. Padel wordt aldus gezien als topsport! En het spelen van padel gebeurt, zoals je kunt raden, op een padelbaan. Wil je een padelbaan laten aanleggen? Profiteer dan van de vakkundigheid van Padelbouw. Wij zorgen voor een keurige en kwalitatieve padelbaan op locatie.

De KNLTB waarborgen voor de padelsport

Het NOC*NSF heeft besloten dat vanaf 1 januari 2019 padelbanen gekeurd dienen te worden. Dit is een goed teken: de sport wordt serieus genomen en gezien als topsport in Nederland. De KNLTB keuringsplicht is een stok achter de deur wanneer het gaat om het aanleggen van kwalitatieve padelbanen. Deze keuring is immers geënt op een bepaalde zorgplicht bij het aanleggen van padelbanen. De banen dienen te voldoen aan veiligheidseisen. Ook heeft dit te maken met het aansprakelijkheidstechnische karakter waar verenigingen mee te maken krijgen. Denk aan ongevallen die op de baan kunnen gebeuren. Wil je een padelbaan laten aanleggen die gegarandeerd door de keuring heen komt? Dan ben je bij Padelbouw aan het juiste adres. Wij werken volgens de juiste richtlijnen en kwaliteitseisen.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Een totaalconcept en kwaliteitsbanen voor de padelsport

Padelbouw staat in voor het leveren van een totaalconcept. Wil je een padelbaan laten leggen? Dan komen wij altijd langs op locatie. Wij gaan met je in gesprek, bekijken de opties en mogelijkheden en maken een analyse. Vervolgens volgt het plan met de bijbehorende tekeningen. En wanneer wij eenmaal aan de slag gaan, kun je erop rekenen dat je een zeer goede padelbaan krijgt. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dat betekent goede materialen en ervaren werkers.

Vraag een offerte aan voor levering en volledige installatie van padelbanen

Wil je een padelbaan laten bouwen door Padelbouw? Wij staan voor je klaar. Een offerte aanvragen is zo gebeurt, wij komen snel bij je terug. Nog vragen? Bel ons dan vooral op +31 6 2237 0896 of mail ons op info@padelbouw.nl. Klantenservice staat hoog op de lijst: wij helpen je dus adequaat.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.865 - 11 725 856 - 29
Before Theme HTML output 0.597 1.462 3 960 848 15 686 704 34 63
Before Page Header 0.64 1.505 4 348 776 16 074 632 56 85
After show menu 0.692 1.557 9 336 160 21 062 016 64 93
After Footer 0.793 1.658 8 124 904 19 850 760 99 128
WP PAGE OUTPUT END - 1.667 - 19 862 976 - 135