Padelbanen

Padelbouw

Padel is een leuke racket- en balsport die gespeeld wordt door twee spelers, of in paren (zogeheten dubbelspel).

ons aanbod

Padelbouw

Zie deze sport als een combinatie van tennis en squash. Padel is een in Nederland erkende sport: de betreffende bond is aangesloten bij het NOC*NSF. Padel wordt aldus gezien als topsport! En het spelen van padel gebeurt, zoals je kunt raden, op een padelbaan. Wil je een padelbaan laten aanleggen? Profiteer dan van de vakkundigheid van Padelbouw. Wij zorgen voor een keurige en kwalitatieve padelbaan op locatie.

De KNLBT waarborgen voor de padelsport

Het NOC*NSF heeft besloten dat vanaf 1 januari 2019 padelbanen gekeurd dienen te worden.

De sport wordt serieus genomen en gezien als topsport in Nederland. De KNLTB keuringsplicht is een stok achter de deur wanneer het gaat om het aanleggen van kwalitatieve padelbanen. Deze keuring is immers geënt op een bepaalde zorgplicht bij het aanleggen van padelbanen. De banen dienen te voldoen aan veiligheidseisen. Ook heeft dit te maken met het aansprakelijkheidstechnische karakter waar verenigingen mee te maken krijgen. Denk aan ongevallen die op de baan kunnen gebeuren. Wil je een padelbaan laten aanleggen die gegarandeerd door de keuring heen komt? Dan ben je bij Padelbouw aan het juiste adres. Wij werken volgens de juiste richtlijnen en kwaliteitseisen.

Informeer naar de mogelijkheden.

Een totaalconcept en kwaliteitsbanen voor de padelsport

Padelbouw  in staatvoor het leveren van een totaalconcept.

Wil je een padelbaan laten leggen? Dan komen wij altijd langs op locatie. Wij gaan met je in gesprek, bekijken de opties en mogelijkheden en maken een analyse. Vervolgens volgt het plan met de bijbehorende tekeningen. En wanneer wij eenmaal aan de slag gaan, kun je erop rekenen dat je een zeer goede padelbaan krijgt. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dat betekent goede materialen en ervaren werkers.

Informeer naar de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Vraag een offerte aan voor levering en volledige installatie van padelbanen

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring