Padelbanen van uitstekende kwaliteit

Om een goede keuze te maken voor een type padelbaan  komen er een aantal vragen naar voren die beantwoord moeten worden. Ben je op zoek naar een padelbaan voor binnen of buiten? Als het buitenbaan betreft, welke locatie op het park zouden de padelbanen gesitueerd kunnen worden. Wil je de padelbanen van nul opbouwen of worden er tennisbanen opgeofferd? Wil je een zeer hoogwaardige standaard Padelbaan of ga je voor de luxe uitvoering. Welke ondergrond kies je? Hoe moeten de padelbanen gefundeerd worden?  Welke verlichting? Er zijn zelfs prachtige constructies om de padelbanen te overkappen. Kortom een hele berg vragen waarop antwoord gegeven dient te worden bij de aankoop van padelbanen.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Welke padelbaan kies jij binnen of buiten?

Kies je voor een indoor padelbaan, dan is over het gehele speelveld (10×20 meter) een hoogte van minimaal 6 meter nodig van de grond tot aan het plafond. Een tennishal is hiervoor uitermate geschikt. Bij gebruik van een bestaande overkapte accommodatie heeft heb je geen aparte fundering nodig. Verankering in de bestaande ondergrond of een speciaal ontworpen stalen ringfundering voldoet. Dit scheelt veel in de kosten. Het is dus goed om te bedenken of je de padelbanen binnen of buiten gaat plaatsen.

Overkapte padelbaan

Een overkapte padel accommodatie kan het gehele jaar door gebruikt worden, waardoor je ook in de winter een goed rendement kunt maken. Nu lijken de meeste tennishallen de keuze nog niet te willen maken maar als Padel eenmaal zijn meerwaarde heeft bewezen, is de businesscase snel gemaakt, meer omzet per m2. Als de keuze op een buitenbaan valt dan zijn er zoals hierboven genoemd meer variabelen waar rekening mee gehouden dient te worden. Vaak is een sonderingsonderzoek noodzakelijk, de grondopbouw kan erg van invloed zijn op de wijze van funderen. Als  je bijvoorbeeld voor een plaatfundering kiest dan kan er in de toekomst ook eenvoudig een overkapping over de padelbanen worden geplaatst. De weersomstandigheden hebben dan minder invloed op de padelbanen en het spel.

Padelbaan kopen bij Padelbouw

Ben je op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in het leggen van padelbanen? Een padelbaan kopen is geen eenvoudig klusje omdat je met verschillende factoren te maken hebt. Wil je een padelbaan voor binnen of buiten kopen? Hoe groot moet de padelbaan zijn? Dit zijn allemaal vragen waar je rekening mee moet houden bij het kopen van een padelbaan. Een padelbaan kopen is niet gemakkelijk, maar Padelbouw helpt je hierbij! Neem contact met ons op via info@padelbouw, vul ons contactformulier in of bel naar 0320 331 588. Onze specialisten staan je graag te woord bij het maken van de juiste keuze tussen alle padelbanen!

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.18 - 8 705 696 - 29
Before Theme HTML output 0.101 0.281 3 379 936 12 085 632 31 60
Before Page Header 0.135 0.315 3 778 248 12 483 944 55 84
After show menu 0.182 0.362 8 844 448 17 550 144 63 92
After Footer 0.272 0.452 7 449 160 16 154 856 114 143
WP PAGE OUTPUT END - 0.461 - 16 164 152 - 150