Padelbaan aanleggen

Padel is een racketsport waarbij de strijd los gaat in een kooi gemaakt van glas en hekwerk.

ons aanbod

Padelbanen aanleggen door Padelbouw B.V.

Padel is een racketsport dat een combinatie is van tennis en squash. Padel is een erkende sport: de betreffende bond is aangesloten bij het NOC*NSF. Padel wordt gezien als topsport. Het spelen van padel gebeurd, zoals u kunt raden, op een padelbaan. Wilt u een padelbaan laten aanleggen? Profiteer dan van de vakkundigheid van Padelbouw B.V. Wij zorgen voor een kwalitatieve padelbaan op locatie.

Padelbouw

Specialist in het aanleggen van
padelbanen

Bij Padelbouw hebben we kennis van de padelsport en realiseren wij padelbanen volgens de laatste norm. 

Wij kennen de afmetingen van de padelbaan en weten welke materialen wij dienen te gebruiken voor het beste resultaat. Wilt u één, of meerdere padelbanen laten aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Informeer naar de mogelijkheden.

Een totaalconcept en kwaliteitsbanen voor de padelsport

Padelbouw biedt een totaalconcept op het gebied van sportvelden. Wilt u een padelbaan laten aanleggen? Dan komen wij altijd langs op locatie. Wij gaan met u in gesprek, bekijken de opties en mogelijkheden en maken een analyse. Vervolgens volgt het plan van aanpak met de bijbehorende tekeningen. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dat betekent padelbanen van de hoogste kwaliteit gelegd door een ervaren team. 

Interesse in een padelbaan? Neem contact met ons op.

Een padelbaan laten aanleggen door Padelbouw

Een padelbaan kopen is geen eenvoudige keuze, dit komt omdat je met veel verschillende factoren te maken hebt. Wilt u een padelbaan voor binnen of buiten? Hoeveel padelbanen wilt u aanleggen? En voor welk type padelbaan wilt u gaan? Dit zijn allemaal factoren waar rekening mee gehouden dient te worden. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een padelbaan laten leggen?

Kom in contact

Bel ons.

E-mail ons.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring