AFP-Kiosk

Wat is een AFP-Kiosk?

AFP-Kiosk is een automaat waarin we rackets verhuren en padelballen en -accessoires verkopen op clubs. Op die manier hoeft de club zelf geen rackets te verhuren, maar verloopt alles geautomatiseerd, 24u/24u. Het aanschaffen van een kwalitatieve AFP-Kiosk brengt dan ook diverse voordelen met zich mee. De spelers kunnen hierdoor niet alleen profiteren van uitstekende service wanneer zij hun favoriete sport gaan beoefenen, als bedrijf straal je ook nog eens een enorme hoeveelheid professionaliteit uit wanneer je een AFP-Kiosk in de hal hebt staan.

Flevopadel
Hoefslag 1, 8219 PV Lelystad

Indoor en outdoor

De AFP-Kiosk moet indoor geplaatst worden. Voor de outdoor locaties hebben wij een container waar de automaat in kan staan. Deze kunnen wij ook leveren en aanbrengen, zodat de spelers altijd kunnen profiteren van de faciliteiten die je als bedrijf kunt bieden.

Op dit moment staan er zo’n 30 Kiosken in Vlaanderen en Nederland. Wil je graag zelf eens een kiosk testen? Kom gerust langs op één van de vele clubs en ervaar zelf hoe efficiënt het is om een kwalitatieve Padelkiosk op locatie te hebben.  

ons aanbod

Modellen

Zo’n AFP-Kiosk is verkrijgbaar in 2 modellen: een AFP-Kiosk (= 1 automaat) of een Combi Kiosk (= 1 AFP-Kiosk + 1 drankautomaat). Het ligt er dan ook maar net aan wat je als club wilt kunnen bieden aan jouw spelers. Ligt de focus echt op het faciliteren van padelballen- en accessoires? Dan voldoet een AFP-Kiosk aan alle wensen. Willen spelers na of tijdens het trainen ook wat kunnen drinken? Dan is een Combi Kiosk wellicht de beste optie voor jouw club.

In beide gevallen kan de club ervoor kiezen om een AFP-Kiosk aan te kopen OF hem in Full Service te nemen. Het gaat er uiteindelijk om dat je jouw spelers kunt voorzien in hun behoeften en een kwalitatieve AFP-Kiosk gaat je daarbij helpen.

Full Service betekent letterlijk dat wij de volledige service leveren. Onze techniekman installeert de AFP-Kiosk (éénmalige plaatsingskost), wij vullen hem met rackets, ballen en accessoires en doen de volledige opvolging, inclusief beheer van de klantendienst.

Geen telefoontjes dus naar de clubeigenaar over mislukte transacties of problemen met rackets. Die vragen vangen wij allemaal op!

Kosten voor de club

Hoeft de club dan helemaal niets te betalen? Nee! Behalve het voorzien van internet en elektriciteit zijn hier voor de club geen kosten aan verbonden.

Integendeel, de club ontvangt 3-maandelijks een commissie van 20% op alle verhuur en verkoop uit de AFP-Kiosk.

Wil de club net wél verantwoordelijk zijn voor de verhuur van rackets? Dan kan de AFP-Kiosk aangekocht worden zodat de clubverantwoordelijke de volledige opvolging doet.

Padel kiosk kopen bij Padelbouw

Heb je interesse in het verhuren van padelracketsop jouw club en wil je kunnen profiteren van volledige service door een gespecialiseerd bedrijf? Padelbouw staat voor je klaar. Heb je vragen of zou je graag een offerte willen aanvragen voor een kwalitatieve padel kiosk? Neem dan gerust contact op via +31 06 12343619 of mail ons op yvette@padelbouw.nl.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring