Overkapping voor padelbanen

In Nederland regent het ongeveer 8% van de tijd. Een overdekking van uw padelcourt(s) is zeker het overwegen waard. Wij bieden een budgetvriendelijke overkapping aan met een vrije hoogte van 8 m in het midden. Een zadeldak met stalen profielplaten en een warm gegalvaniseerde structuur die moeiteloos 50 jaar meegaat.

Wil je onder alle omstandigheden Padel blijven spelen dan is het ook mogelijk om jouw banen te overkappen. Met onze speciale “cubiertas de padel” (overkappingen) krijgt jouw Padelpark een nog mooiere uitstraling. De overkappingen zijn speciaal ontworpen en bestendig tegen zeer hoge wind snelheden.

Padelbouw werkt samen met bouwbedrijven om gebouwen en overkappingen op maat te laten maken.

Tentconstructie padelbaan

Kies je voor een tentconstructie in plaats van voor het bouwen van een volledig overkapte accommodatie? Het grote voordeel dat het substantieel goedkoper is dan het bouwen van een nieuwe accommodatie. Door het gewicht van een overkapping en de druk van de wind op de overkapping is het noodzakelijk dat de overkapping wordt gefundeerd de standaard betonplaten fundering van Padelbouw voorziet hier in, waardoor er geen extra fundering voor de tenten aangelegd hoeft te worden. Padelbouw B.V. begeleidt je bij elk project van A tot Z.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Lichtgewicht overkappingen

Daarnaast bieden wij ook een lichtgewicht overkapping aan met gebogen dakstructuur, PVC canvas en warm gegalvaniseerde metalen structuur. Deze overkappingen kunnen langs één of meerdere zijkanten afgesloten worden. De zijkanten kunnen handmatig of machinaal geopend en gesloten worden.

Zonnepanelen op het dak

De stabiliteitsstudie laat toe om zonnepanelen op het dak te plaatsen. Door de excentrische plaatsing van de padelcourts onder de overkapping wordt slagregen tot een minimum beperkt. De zijkanten kunnen eventueel (gedeeltelijk) dicht gemaakt worden met (reclame) spandoeken.

Eigenschappen overkappingen

  • Gegalvaniseerde structuur met pilaren van 3 mm
  • Verankeringsplaten van 25 x 25 mm voor minimale noodzaak van fundering
  • Minimale hoogte van 9 m
  • Deklaag van canvas met PVC-coating met 10 jaar garantie
  • Optie van geautomatiseerde zij- en achterwanden

Overkapping voor padelbaan aanschaffen

Wil je een overkapping laten plaatsen door Padelbouw? Wij staan graag voor je klaar. Heb je vragen over ons totaalconcept, neem dan gerust contact met ons op.

Contact opnemen Contact opnemen

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 1.024 - 11 732 912 - 29
Before Theme HTML output 0.809 1.833 3 944 224 15 677 136 34 63
Before Page Header 0.853 1.877 4 341 048 16 073 960 58 87
After show menu 0.916 1.94 9 422 048 21 154 960 66 95
After Footer 1.037 2.061 8 181 648 19 914 560 101 130
WP PAGE OUTPUT END - 2.076 - 19 938 848 - 137