Capabilities

We work in the fields of UI/UX design, interiors, photography and art direction.

Testimonials

What our clients say
about our studio.

Awards & Honors

Wij begeleiden klanten van A tot Z

Padelbouw B.V. heeft als doel zoveel mogelijk mensen in Nederland de padel sport te kunnen laten beoefenen. Wij zijn een onderneming die gespecialiseerd is in de levering en installatie van padelbanen inclusief grondwerk, fundering, verlichting en kunstgras. Wij begeleiden klanten van A tot Z, van de eerste schep in de grond tot een onderhoudscontract. Ons doel is niet om voor de opdrachtgever te werken maar om samen te streven naar een nieuwe dimensie op uw tennisvereniging of eigen club. Padelbouw B.V. heeft als uitgangspunt dat de kwaliteit het uiteindelijke plezier bepaald. Daarom leveren wij alleen producten die voldoen aan de beste kwaliteitseisen voor de Nederlandse markt.

Wij combineren jarenlange ervaring uit de sportwereld met opgedane in de zaken- en bouwwereld. Door het aangaan van goede partnerships garanderen wij naast producten van top kwaliteit ook de juiste garanties en service. Door onze exclusieve samenwerking met RedSport Padel, een partij die als één van de weinige padel producenten uit Spanje haar eigen fabriek heeft, is Padelbouw in staat om continu mee te denken richting het nog meer verbeteren van de kwaliteit van de producten en het productie proces.

Awards & Honors

Garanderen van optimale kwaliteit

0

Succeeded
Projects

0

Working hours
were spent

The team

Meet the team.

 • Stephanie Lawrence
  CEO, Colabrio Media

  Stephanie is a creative artist and founding partner, providing smart & flexible digital services.

 • Alex Regelman
  CEO, Colabrio Media

  Alex is a creative artist and founding partner, providing smart & flexible digital services.

 • Stacey Stamper
  Network Partner, Colabrio Media

  Stacey is a creative artist and founding partner, providing smart & flexible digital services.

Collaboration

Got a project?
Let’s talk.

We’re a team of creatives who are excited about unique ideas and help fin-tech companies to create amazing identity by crafting top-notch UI/UX.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring