Onderhouden van padelbanen – voor optimaal behoud.

Het onderhoud kunt u globaal onderverdelen in 3 soorten van onderhoud. Alle vormen kunnen in één pakket maar ook afzonderlijk worden afgenomen.

  • Onderhoud padelconstructie
  • Onderhoud kunstgras
  • Onderhoud glas
Contact opnemen Contact opnemen Onderhoudsfolder Onderhoudsfolder

Onderhoud padelconstructie

Aanbevolen onderhoud: 2 keer per jaar controle kooiconstructie

Doordat de padelbaan veel wordt bespeeld en er tijdens het spel tegen de glazen wanden en hekwerk wordt geslagen ,maar ook gelopen, vindt er zeker in het begin zetting van de kooi plaats. Het is dus zaak om binnen twee maanden de kooiconstructie ter controle na te lopen of alle bevestigingspunten nog goed vast zitten. Na de eerste controle raden wij aan om twee keer per jaar de kooiconstructie te laten controleren door de ervaren medewerkers van Padelbouw B.V.

Onderhoud kunstgras

Aanbevolen onderhoud:  2 keer per jaar gespecialiseerd kunstgras onderhoud

Ook kunstgras heeft onderhoud nodig. Naast de wekelijkse veegbeurten (door de vereniging zelf uitgevoerd) is het aan te raden om 1 tot 2 keer per jaar gespecialiseerd kunstgras onderhoud uit te laten voeren. Dit is voor de levensduur van jouw kunstgrasmat erg bevorderlijk maar komt ook de speleigenschappen en de waterdoorlatendheid ten goede. Onderhoud. Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Hoe langer je een ondergrond bijhoudt, hoe langer je ermee doet. Door de jaren heen hebben we een speciaal team opgericht die de onderhoud verzorgt van kunstgras van padelbanen.

“Duurzaamheid staat bij ons voorop. Zo zijn we momenteel bezig om samen met onze leverancier en producent elektrische machines met minder CO₂-uitstoot te ontwikkelen’’.

Naast het openhouden van de toplaag is kunstgrasonderhoud ook belangrijk om stof en organische vervuiling uit de kunstgrasmat weg te halen. Padelbouw B.V. biedt in samenwerking met haar gespecialiseerde onderhoudspartners een onderhoud en support contract aan.

Onderhoud glas en staal 

Aanbevolen onderhoud:  6 keer per jaar het glas –  4 keer per jaar het staal

Afhankelijk van de locatie alsmede atmosferische vervuiling dient het glas minimaal 6 keer en het staal minimaal 4 x per jaar gereinigd te worden. Padelbouw B.V. raadt je aan om het reinigen van de glas- en staalconstructie 2 x per jaar middels een onderhoudscontract professioneel te laten uitvoeren. De overige keren kan je dit zelf doen. Indien het glas en het gepoedercoate staal niet preventief wordt onderhouden, is kans op aantasting c.q. etsing van het glas en het gepoedercoate staal aanwezig.

Vervuilingen zoals bijvoorbeeld van regenwater en algengroei zal de constructie op termijn aantasten waardoor etsing en andere vervuiling/beschadiging duidelijk zichtbaar wordt.

Interesse in een onderhoudscontract?

Heb je interesse in een onderhoudscontract vraag dan naar de voorwaarden info@padelbouw.nl

Contact opnemen Contact opnemen

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.253 - 8 705 680 - 29
Before Theme HTML output 0.14 0.393 3 386 248 12 091 928 31 60
Before Page Header 0.18 0.433 3 784 128 12 489 808 55 84
After show menu 0.225 0.478 8 836 136 17 541 816 63 92
After Footer 0.311 0.564 7 522 432 16 228 112 99 128
WP PAGE OUTPUT END - 0.576 - 16 304 688 - 135