Multi functionele sportvelden

Een multifunctioneel sportveld laten aanleggen voor op het schoolplein, werk of vereniging?

Bij Padelbouw B.V. zien we dat de aanvraag aan multifunctionele sportvelden toeneemt. Logisch ook, aangezien de afgelopen jaren een gezonde leefstijl steeds belangrijker is geworden.

Verschillende soorten sporten op één veld

Een multifunctioneel sportveld van kunstgras kan worden ingericht met verschillende soorten belijning, waardoor er meerdere sporten, op één veld, uitgeoefend kunnen worden. Dit kan dus ook gecombineerd worden met padel.

Voetbal

Basketbal

Handbal

Volleybal

Een multifunctioneel sportveld naar eigen ontwerp

Heb je ideeën over een bepaald veld? Deze kunnen allemaal meegenomen worden in het ontwerp van het multifunctionele sportveld. Kies bijvoorbeeld eigen kleuren, logo’s of een bepaald soort hekwerk. Ook kunt u er voor kiezen om het sportveld te laten verlichten zodat er tot in de latere uren van het sportveld gebruik gemaakt kan worden.

 

Multifunctioneel sportveld laten aanleggen?

Wilt u een multifunctioneel sportveld laten aanleggen door Padelbouw? Wij staan graag voor u klaar. Heeft u vragen over ons totaalconcept, neem dan gerust contact met ons op.


Ben je op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in Multi functionele sportvelden?

Multifunctioneel sportveld aanleggen

Wilt u graag een mutlifunctioneel sportveld laten aanleggen? Of heeft u vragen over een van onze andere diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Ons team staat u graag te woord.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring