BLESSUREVRIJ GAAS

Verhoog de veiligheid

Anti-letsel systeem van continu gevouwen gaas om een veilige speelarena te creëren. Het komt ook de stuit van de bal ten goede en verhoogt de bescherming van het glas.

KUNSTGRAS

Mondo STx 90 | Mondo Supercourt XN | AFP Turf | GP Padel 12

Mondo STx90, AFP Turf en GP Padel 12 zijn veelgebruikte kunstgrassen die Padelbouw gebruikt om de banen mee in te leggen. De Mondo Supercourt XN wordt gebruikt voor de World Padel Tour.

LASERGESNEDEN PILAREN

Verbeterde duurzaamheid van de baan

Lasergesneden ankerplaten, ontworpen met een opening om de pilaren te installeren en specifiek om vocht te laten ontsnappen wat roestvorming voorkomt.

LED

RedSport & Philips BVP140

Exclusieve asymmetrische ledspot, met aluminium behuizing, vlakglas diffuser beveiliging, high-performance reflectoren en 5 jaar garantie.

GLAS

Glasbescherming

10 of 12mm gehard veiligheidsglas met verzonken bevestigingsgaten voor installatie.

ANTICORROSIEVE PRIMER

Anticorrosieve bescherming

Primer poeder epoxyhars zonder zink, gebaseerd op een systeem van High Density Crosslinking (HDC) dat het barrière- effect verbetert en uitstekende flexibiliteit en zeer goede hechtingseigenschappen biedt.

WIND

Gemaakt voor Nederland

Maximale windsnelheid ondersteund volgens de berekening op basis van de Wind Eurocode 1: Actie op structuren - Deel 1-4: Algemene acties - Windacties [Autoriteit: Volgens de Verordening van de Europese Unie 305/2011, Richtlijn 98/34/EG, Richtlijn 2004/18/EG].

HYDRO

Aluminium van hoge kwaliteit

In samenwerking met Hydro Company hebben we een reeks geëxtrudeerde aluminium profielen ontwikkeld exclusief voor onze padelbanen. Het is een geavanceerde fabricage met gepatenteerde matrixen bedacht voor padelbanen.

ALUMINIUM

Maximale duurzaamheid

Profielen en pilaren in aluminium om de duurzaamheid van de padelbanen met 100% recyclebaar materiaal te garanderen.

Welkom bij legenda

Ben je even kwijt wat de betekenis per symbool is? Geen probleem! Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring