Opbouw en fundering

Kunstgras

Het kunstgras word aangebracht door ons eigen bouwteam, in samenwerking met KSP

ONS AANBOD

Kunstgras

Kunstgras is in Nederland de officiële toplaag voor de padelbanen. Ons kunstgras wordt geleverd vanuit verschillende leveranciers, het is maar net welke keuze er door de opdrachtgever wordt gemaakt. Door onze samenwerking met KSP Kunstgras kunnen wij overal inkopen. De meeste matten die wij leggen als toplaag padelbaan zijn van Mondo en AFP Courts. Keuzes kunnen gebaseerd worden op prijs, kleur en het type vezel van de toplaag padelbaan. Wij adviseren graag mee om voor jullie het ideale type kunstgras te kiezen.

Type kunstgras banen voor Padelbouw

De samenwerking met KSP is voor Padelbouw B.V. van doorslag gevende aard om alleen maar top kunstgras producten aan te bieden. Padelbouw helpt je graag bij de keuze voor het juiste type gras en de juiste installatie ervan, zodat u kunt profiteren van een kwalitatieve toplaag padelbaan. De mat word ingevuld met het juiste invulzand 0.315-1.0mm. Onze specialisatie zit ook in het maken van kunstgras rondom de padelbanen. Hiervoor zijn ook verschillende keuzes die gemaakt kunnen worden en hier helpen wij graag bij. Als laatste zijn wij de enige partij in de wereld die ook de PLAYCE Padel kunnen leveren. Bij ons in het magazijn kunnen wij prefab kunstgras matten maken met kleuren en logo’s naar keuze.

6

Samenwerking met KSP

KSP Kunstgras heeft inmiddels vele sportvelden en speelplekjes in heel Nederland aangelegd. KSP is ook voor de helft aandeelhouder van Padelbouw en we zitten gezamenlijk op kantoor in Lelystad. Vanaf het eerste moment, vanaf de eerste brainstormsessies en schetsen worden zij erbij betrokken. Hun kennis en kunde dragen bij aan een goed doordacht en weloverwogen concept. Deze samenwerking zorgt ervoor dat Padelbouw een totaal concept kan opleveren wat jouw sportpark een enorme opkikker kan geven. Om de levensduur van een sportveld te verlengen beschikt Padelbouw in samenwerking met KSP over een speciaal opgeleid onderhoudsteam dat met professioneel materieel het kunstgras sportveld in topconditie houdt. KSP is specialist in de aanleg van kunstgras sportvelden en hierdoor kunnen we naast padelbanen het sportpark ook op andere manieren verbreden. Voor een kwalitatieve toplaag padelbaan kunt u terecht bij Padelbouw!

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring