Een van de meest gekozen speelvelden is kunstgras en dit is niet geheel zonder reden. Sportvelden van kunstgras zijn onderhoudsvriendelijk en het gehele jaar goed bespeelbaar. Daarnaast ben je natuurlijk op zoek naar een sportveld met een hoge speelcapaciteit die tegen een stootje kan. Kunstgras leggen biedt veel voordelen en Padelbouw helpt je hier graag bij!

Voordelen van een kunstgrasveld

Niemand kiest zomaar voor een bepaald type sportveld en dit is ook bij een kunstgrasveld het geval. Wanneer je kiest voor een kunstgras ondergrond brengt dit een aantal voordelen met zich mee. Zo hoef je een kunstgras ondergrond nooit te sproeien en te maaien waardoor je het hele jaar een mooi en groen sportveld hebt. Een kunstgras ondergrond is ook erg geschikt voor verschillende speeltoestellen en heeft een zeer lange levensduur. Een kunstgrasveld kan namelijk wel zo’n 10 tot 25 jaar mee gaan. Een investering waar je veel profijt van zult gaan hebben.

Verschillende ondergronden

Voor kunstgras zijn er verschillende ondergronden geschikt. Het is in ieder geval belangrijk om kunstgras te leggen op een bepaalde ondergrond. Het type ondergrond is afhaneklijk van het gene wat erop als sportveld op komt te liggen. Het is ten alle tijden belangrijk dat de ondergrond vlak en stabiel is, want dit is de basis voor het kunstgras zelf. Het is dus belangrijk om je hier goed in te verdiepen als je zelf kunstgras gaat leggen.

Kosten van een kunstgrasveld

Als je kiest voor kunstgras laten leggen is het natuurlijk wel goed om te kijken wat het kostenplaatje wordt. De kosten van een kunstgrasveld hangen samen met het aantal vierkante meters. Hoe meer vierkante meters, hoe duurder de kosten van een kunstgrasveld zijn. Een kunstgrasveld kan een grote investering zijn, maar hier heb je wel een zeer lange tijd plezier van en je hoeft er vrijwel niet naar om te kijken qua onderhoud.

Offerte aanvragen?

Wil je kunstgras laten leggen en ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf? Padelbouw staat voor je klaar. Heb je vragen of zou je graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een sportveld? Neem dan gerust contact op via 0320 331 588 of mail ons op info@padelbouw.nl.

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.204 - 8 705 936 - 29
Before Theme HTML output 0.509 0.713 3 430 016 12 135 952 34 63
Before Page Header 0.551 0.755 3 817 920 12 523 856 58 87
After show menu 0.6 0.805 8 994 216 17 700 152 66 95
After Footer 0.699 0.904 7 570 072 16 276 008 117 146
WP PAGE OUTPUT END - 0.913 - 16 282 328 - 153