Of het nu gaat om padel,  tennis, voetbal, hockey of basketbal, er zijn een aantal sporten die je met elkaar kunt combineren op een multifunctioneel sportveld. Ideaal als je niet al te veel ruimte hebt maar wel een breed scala aan sporten wilt aanbieden. De sportveld kosten kunnen erg variëren en dit is niet geheel zonder reden.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Voordelen van een multifunctioneel sportveld

Het grootste voordeel aan een multifunctioneel sportveld is natuurlijk dat je meerdere sporten kunt uitvoeren op dezelfde aantal vierkante meters. Dit is ideaal als je niet al te veel ruimte tot je beschikking hebt. Daarbij zijn er ook nog verschillende multifunctionele sportvelden. Ga je voor een harde ondergrond? Of ga je toch voor een zachte ondergrond? De ondergrond van het multifunctionele sportveld kan bepalend zijn voor de sporten die je kunt uitvoeren. Denk daarom van tevoren goed na over de sporten die je wilt gaan aanbieden voordat je de keuze maakt voor een bepaald multifunctioneel sportveld. Ook de kosten van een multifunctioneel sportveld zullen daarom verschillen. Ga je voor een multifunctioneel kunstgras sportveld? Dan heb je weinig tot geen last van slijtage, kan er onder alle omstandigheden op het veld gespeeld worden en kun je diverse sporten aanbieden.

Kosten van een multifunctioneel sportveld

Als je geïnteresseerd bent in een multifunctioneel sportveld is het natuurlijk erg fijn om een prijsindicatie te hebben. De kosten van een multifunctioneel sportveld zijn erg afhankelijk van jouw wensen. De grootte van het sportveld, maar ook de accessoires bepalen een groot deel van de kosten. Hoeveel sporten wil je kunnen uitvoeren? Wens je een omheining? Wil je de belijningen in verschillende kleuren? Het voordeel hieraan is dat bij een multifunctioneel sportveld bijna alles mogelijk is.

Offerte aanvragen?

Wil je een multifunctioneel sportveld laten aanleggen door een gespecialiseerd bedrijf? Padelbouw staat voor je klaar. Vraag gerust een offerte aan voor de kosten van een multifunctioneel sportveld. Heb je andere vragen? Neem dan contact op via 0320 331 588 of mail ons via info@padelbouw.nl.

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.202 - 8 705 872 - 29
Before Theme HTML output 0.456 0.659 3 429 832 12 135 704 34 63
Before Page Header 0.489 0.691 3 817 672 12 523 544 58 87
After show menu 0.542 0.744 8 878 152 17 584 024 66 95
After Footer 0.646 0.849 7 526 200 16 232 072 113 142
WP PAGE OUTPUT END - 0.858 - 16 238 832 - 149