Multifunctionele sportveld

Kosten multifunctionele sportveld

Ideaal als je niet al te veel ruimte hebt maar wel een breed scala aan sporten wilt aanbieden.

ons aanbod

Multifunctionele sportveld

Of het nu gaat om padel,  tennis, voetbal, hockey of basketbal, er zijn een aantal sporten die je met elkaar kunt combineren op een multifunctioneel sportveld. Ideaal als je niet al te veel ruimte hebt maar wel een breed scala aan sporten wilt aanbieden. De sportveld kosten kunnen erg variëren en dit is niet geheel zonder reden.

// Laten we samenwerken

Voordelen van een
multifunctioneel sportveld

Het grootste voordeel aan een multifunctioneel sportveld is natuurlijk dat je meerdere sporten kunt uitvoeren op dezelfde aantal vierkante meters.

Dit is ideaal als je niet al te veel ruimte tot je beschikking hebt. Daarbij zijn er ook nog verschillende multifunctionele sportvelden. Ga je voor een harde ondergrond? Of ga je toch voor een zachte ondergrond? De ondergrond van het multifunctionele sportveld kan bepalend zijn voor de sporten die je kunt uitvoeren. Denk daarom van tevoren goed na over de sporten die je wilt gaan aanbieden voordat je de keuze maakt voor een bepaald multifunctioneel sportveld. Ook de kosten van een multifunctioneel sportveld zullen daarom verschillen. Ga je voor een multifunctioneel kunstgras sportveld? Dan heb je weinig tot geen last van slijtage, kan er onder alle omstandigheden op het veld gespeeld worden en kun je diverse sporten aanbieden.

Informeer naar de mogelijkheden.

Als je geïnteresseerd bent in een multifunctioneel sportveld is het natuurlijk erg fijn om een prijsindicatie te hebben. De kosten van een multifunctioneel sportveld zijn erg afhankelijk van jouw wensen. De grootte van het sportveld, maar ook de accessoires bepalen een groot deel van de kosten. Hoeveel sporten wil je kunnen uitvoeren? Wens je een omheining? Wil je de belijningen in verschillende kleuren? Het voordeel hieraan is dat bij een multifunctioneel sportveld bijna alles mogelijk is.

Kosten van een multifunctioneel sportveld.

Interesse in een padelbaan? Neem  contact met ons op.

multifunctioneel sportveld laten aanleggen door Padelbouw.

Wil je een multifunctioneel sportveld laten aanleggen door een gespecialiseerd bedrijf? Padelbouw staat voor je klaar. Vraag gerust een offerte aan voor de kosten van een multifunctioneel sportveld. Heb je andere vragen? Neem dan contact op via  0320 331 588 of mail ons via  info@padelbouw.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

multifunctioneel sportveld laten leggen?

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring