Beach velden

Kosten beachbanen

Ben je benieuwd naar de kosten van een beachbaan? Padelbouw staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze!

ons aanbod

Kosten beachbanen

Je hebt beachbanen in verschillende vormen en uitvoeringen. Dit heeft alles te maken met de verschillende soorten sporten en de accessoires die erbij komen kijken. Ben je benieuwd naar de kosten van een beachbaan? Padelbouw staat voor je klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuze!

// Laten we samenwerken

Wat zijn de kosten van een beachbaan?

Door een padelveld te combineren met het Athletic Skills Model creëer je een uniek speelveld. 

De kosten van een beachbaan verschillen erg per beachbaan soort, de afmetingen en eventuele accessoires. Een beachvoetbal baan heeft bijvoorbeeld andere afmetingen en accessoires dan een beachvolleybal baan. Dit resulteert in de verschillende kosten van een beach veld. Je hebt beachbanen voor verschillende sporten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sporten als beachvolleybal, beachtennis en beachvoetbal. Bekijk daarom van tevoren goed welk type beachbaan je wilt laten aanleggen. Wil je één type sport voor de beachbaan of wil je meerdere sporten met elkaar combineren? Bekijk samen met Padelbouw de mogelijkheden die er zijn en daarbij de kosten van een beach veld.

Informeer naar de mogelijkheden.

Beachbaan
onderhoud

Net als bij elke sportbaan dien je ook een beachbaan goed te onderhouden. 

Denk hierbij aan het schoonhouden van het speelveld en goed omgaan met de accessoires voor een lange levensduur. Het voordeel aan een beachbaan is dat deze baan zand als ondergrond heeft, dit betekent dat het minder tijd kost qua onderhoud dan wanneer je een bijvoorbeeld sportbaan van gras hebt. Wel dien je een beachbaan goed te beschermen tegen bepaalde weersomstandigheden en dien je de accessoires ten alle tijden op te ruimen als de beachbaan.

Informeer naar de mogelijkheden.

Beachbaan laten aanleggen door Padelbouw.

Wil je een beachbaan laten aanleggen en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Padelbouw staat voor je klaar. Heb je vragen of zou je graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een beachbaan? Neem dan gerust contact op via 0320 331 588 of mail ons op info@padelbouw.nl
Vrijblijvende offerte aanvragen

Beachbaan laten leggen?

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring