365 dagen per jaar

Indoor padelbaan

Een indoor padelbaan laten aanleggen? 365 dagen per jaar te gebruiken.

ons aanbod

Indoor padelbaan

Wij leveren padelbanen op maat voor uw indoor accommodatie. Wij denken graag mee met de inrichting van de indoor locatie om iedere vierkante meter te benutten. Wij hebben inmiddels meerdere indoorlocaties aan mogen leggen, gevarieerd van 1 tot 10 padelbanen. Wij geven advies over de afmetingen en werkzaamheden die nodig zijn om de locatie optimaal te kunnen benutten. 

De populaire padelsport

Waarom indoor padel?

Padel wordt steeds populairder!

Zelfs in de warme landen als Spanje worden regelmatig indoor locaties gebouwd. Weersomstandigheden zijn van invloed op het spel. Een voorbeeld hiervan is dat wanneer de wanden nat worden, het spel veranderd. Vooral in de wintermaanden is het fijn om indoor padel te kunnen spelen. Een indoor padelbaan is al compleet te verkrijgen vanaf €30.000,- ex btw.

Informeer naar de mogelijkheden.

Indoor

Padelbaan van kwaliteit.

Bij Padelbouw zorgen wij ervoor dat de overdekte padelbaan goed past binnen de beschikbare ruimte. Maatwerk is belangrijk, net als de kwaliteit. Dat betekent dat u van ons een kwalitatief goede padelbaan geleverd krijgt, die voldoet aan de laatste eisen. 

Interesse in een padelbaan? Neem contact met ons op.

Indoor padelbaan laten aanleggen door Padelbouw

Wilt u graag een indoor padelbaan laten aanleggen? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Dat kan! Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Indoor padelbaan laten aanleggen?

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring