Padelbouw

Padelteam

Ons bouwteam heeft jarenlange ervaring in de realisatie van padelbanen en padelparken

Eigenaar en oprichter van Padelbouw BV

Floris Siderius

(Rechts op de foto)

Na jarenlange ervaring als projectleider/uitvoerder in de infrastructuur is Floris Padelbouw begonnen. Zelf is hij ongeveer 6 jaar geleden geïnteresseerd geraakt in de sport en beoefent hij wekelijks (soms dagelijks) een potje padel. Zijn visie voor het bedrijf is niet gericht op prijs, maar op kwaliteit. Daarnaast proberen we ons te onderscheiden op gebied van maatwerk en het inrichten van het gehele (padel)terreinen.

Links op de foto is Joost Sweep, eigenaar van KSP Kunstgras en mede eigenaar Padelbouw BV.

Marketeer en verkoper Padelbouw BV

Dennis Kloosterman

Alle tennissers en padellers rondom Biddinghuizen kennen Dennis als technisch voorzitter bij BAS Tennis & Padel. Sinds 2016 is Dennis volop bezig met het organiseren van alle evenementen en activiteiten om zoveel mogelijk mensen aan het spelen te krijgen. Floris en Dennis zijn met elkaar in contact gekomen doordat in Biddinghuizen in 2017 de eerste padelbaan werd gerealiseerd. Zodoende is Dennis in 2020 bij Padelbouw BV gekomen om de verkoop en marketing op te pakken. Zijn aanpak om Padelbouw naar een hoger niveau te tillen is om altijd eerlijk en oprecht te zijn naar de klant en daarbij het beste advies te geven.

Uitvoerder Padelbouw BV

Peter Oudshoorn

Peter is begonnen in de staalbouw en daarna heeft hij 21 jaar in de grond weg en waterbouw gewerkt. Zodoende heeft Peter zeer veel ervaring voor de onderbouw en opbouw van de padelbanen. Van die 21 jaar heeft hij er 15 met Floris samen gewerkt. Via Floris is hij dan ook bij padelbouw betrokken geraakt. Zijn verantwoordelijkheid is de bouw van onze producten van A tot Z in goede banen te leiden en de kwaliteit hoog te houden. Naast het bouwen van de banen is ook Peter verslaafd geraakt aan het spelletje.
Werkvoorbereider / inkoper Padelbouw BV

Remco Croese

Remco begon in de transport & logistiek en is 16 jaar werkzaam geweest binnen deze branche. Hij was het eerste aanspreekpunt voor 2 grote klanten en hield zich voornamelijk bezig met inkoop, planning en facturatie. In zijn vakantie is hij in aanraking gekomen met de sport padel en speelt nu regelmatig met een groepje bij Flevo Padel. Via deze weg kwam hij in contact met Floris Siderius en is hij nu de inkoper en planner van Padelbouw. De werkzaamheden met zijn oude baan komen overeen met die van Padelbouw. Naast padellen is Remco regelmatig terug te vinden op zijn mountainbike.

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd

Het bouwteam van Padelbouw B.V. heeft als doel zoveel mogelijk mensen in Nederland de padel sport te kunnen laten beoefenen. Wij zijn een onderneming die gespecialiseerd is in de levering en installatie van padelbanen inclusief grondwerk, fundering, verlichting en kunstgras.

Informeer naar de mogelijkheden.

Naast de aanleg van padelbanen kun je bij Padelbouw ook terecht voor alle overige terreininrichting werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan de aanleg van een compleet park zoals de bestrating, aanleg van groen, bouw, sloop, hekwerk en onderhoudswerkzaamheden.

Terreininrichting door ons eigen Nederlandse bouwteam

Interesse in een padelbaan? Neem  contact met ons op.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Ons team een padelbaan laten leggen?

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring