Floris Siderius (eigenaar en oprichter van Padelbouw BV)

Na jarenlange ervaring als projectleider/uitvoerder in de infrastructuur is Floris Padelbouw begonnen. Zelf is hij ongeveer 6 jaar geleden geïnteresseerd geraakt in de sport en beoefent hij wekelijks (soms dagelijks) een potje padel. Zijn visie voor het bedrijf is niet gericht op prijs, maar op kwaliteit. Daarnaast proberen we ons te onderscheiden op gebied van maatwerk en het inrichten van het gehele (padel)terreinen.

Dennis Kloosterman (marketeer en verkoper bij Padelbouw BV)

Alle tennissers en padellers rondom Biddinghuizen kennen Dennis als technisch voorzitter bij BAS Tennis & Padel. Sinds 2016 is Dennis volop bezig met het organiseren van alle evenementen en activiteiten om zoveel mogelijk mensen aan het spelen te krijgen. Floris en Dennis zijn met elkaar in contact gekomen doordat in Biddinghuizen in 2017 de eerste padelbaan werd gerealiseerd. Zodoende is Dennis in 2020 bij Padelbouw BV gekomen om de verkoop en marketing op te pakken. Zijn aanpak om Padelbouw naar een hoger niveau te tillen is om altijd eerlijk en oprecht te zijn naar de klant en daarbij het beste advies te geven.

.

Bart Hesseling (Afstudeerstagiar bij Padelbouw BV)

Mijn naam is Bart Hesselig, 22 jaar en momenteel zit ik in mijn laatste jaar van de opleiding SPECO Sportmarketing in Tilburg. Voor mijn zoektocht naar een afstudeerstage ben ik terecht gekomen bij Padelbouw B.V. Het bedrijf sprak mij meteen aan, omdat padel de hardst groeiende sport is op dit moment. Tijdens mijn stage zal ik me voornamelijk bezig houden met de PLAYCE Padel en de indoorbanen. Hierbij zal ik voornamelijk gaan samenwerken met Dennis Kloosterman om zo een goed product neer te zetten waar Padelbouw B.V. haar vruchten van plukt en waarmee ik kan afstuderen.

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd

Het bouwteam van Padelbouw B.V. heeft als doel zoveel mogelijk mensen in Nederland de padel sport te kunnen laten beoefenen. Wij zijn een onderneming die gespecialiseerd is in de levering en installatie van padelbanen inclusief grondwerk, fundering, verlichting en kunstgras.

Ons bouwteam heeft jarenlange ervaring in de realisatie van padelbanen en padelparken

Terreininrichting door ons eigen Nederlandse bouwteam

Naast de aanleg van padelbanen kun je bij Padelbouw ook terecht voor alle overige terreininrichting werkzaamheden. Hierbij kun je denken aan de aanleg van een compleet park zoals de bestrating, aanleg van groen, bouw, sloop, hekwerk en onderhoudswerkzaamheden.

Onze padelbanen

Onze Padelbanen voldoen aan de nieuwste Norm kwaliteitszorgsysteem van NOC-NSF. De banen staan geregistreerd op de sportvloeren lijst onder vermelding van NOCNSF-PADEL. Deze realisatie gebuurd met een compleet Nederlands team van eigen mensen.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 1.303 - 11 732 896 - 29
Before Theme HTML output 0.792 2.095 3 944 136 15 677 032 34 63
Before Page Header 0.858 2.162 4 350 552 16 083 448 61 90
After show menu 0.907 2.21 9 431 744 21 164 640 69 98
After Footer 1.008 2.312 8 197 160 19 930 056 104 133
WP PAGE OUTPUT END - 2.393 - 19 954 536 - 140