Opbouw en fundering

Betonplatenfundering

Interesse in een padelbaan met betonplatenfundering?

ons aanbod

Betonplatenfundering

Een belangrijke keuze voor het maken van de padelbanen is de fundering. Zie hier bijvoorbeeld de betonplatenfundering. Bij deze fundering wordt de padelbaan bevestigt op betonplaten. Onder het kunstgras liggen uiteraard geen betonplaten maar een goedgekeurde sportvloer. Dit betekent dat de betonplaten dus puur als fundering dienen voor de padelbanen. Ook voor tijdelijke locaties is dit de ideale oplossing aangezien betonplaten makkelijk te verwijderen zijn en waarde blijven behouden.

Opbouw
Zandpakket

Al onze projecten worden gebouwd met een opbouw van 30 cm M3C zand met een drainage systeem met een drainage van rond 65mm met een PP omhulling, deze worden aangebracht 4m1 uit elkaar H.O.H. en deze zullen worden aangesloten op het hooft afvoer trace doormiddel van doorspuitputten van 315mm.

Informeer naar de mogelijkheden.

Betonplaten fundering zijn betonplaten van 200x200x14 en platen van 200x100x14 (productblad bijgevoegd). Het voordeel van de betonplatenfundering, gelijk een loop en onderhoud strook rondom de banen (dus geen bestrating rondom) De fundering is geschikt voor gebieden met een slappe ondergrond. (door dat het gewicht van de fundering verdeeld is over 4m2. En is geschikt in heel Nederland. Constructie berekeningen zijn gemaakt en is toe te passen in heel Nederland.

Kenmerken van Betonplatenfundering

Interesse in een stevige fundering? Neem contact met ons op.

De padelbanen met
betonplaat fundering: gelegd voor u het weet

Padelbouw staat bekend om zeer snelle realisatie van projecten. Binnen korte termijn hebben wij voor jou een padelbaan met betonplatenfundering gelegd. Je kunt daarna vrijwel direct beginnen met padel spelen! Ideaal toch?

Informeer naar de mogelijkheden.

Het totaalconcept van Padelbouw bij de aanleg van padelbanen

De padelsport is voor veel mensen nog redelijk nieuw. Wat moet er precies gebeuren om een baan aan te leggen? Welke eisen worden hierbij gesteld? Geen zorgen: Padelbouw adviseert je van A tot Z. Wij zijn kenners van de sport en weten precies wat er nodig is voor de aanleg van een goede padelbaan.

Fundering op basis van beton platen?

Wilt u een mooie padelbaan met betonplaat fundering laten aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij komen, wanneer je contact met ons hebt gelegd, op locatie voor inventarisatie. Vervolgens beginnen wij met de planning en ligt er binnen de kortste keren een prachtige padelbaan. Je kunt ons bellen op +31 6 2237 0896. Liever een e-mail sturen? Dat kan ook. Mail ons op info@padelbouw.nl en we komen zo snel mogelijk bij je terug!

 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een betonplaat fundering laten leggen?

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring