Doordat RedSport Padel (onze leverancier) door Adidas is bestempeld als beste leverancier op het gebied van de productie van Padel kooien kunnen wij als Padelbouw B.V. exclusief voor Nederland ook Adidas Padelbanen aanbieden.

Zodra je kiest voor een sportvloer is het belangrijk dat de sportvloer goed aansluit bij de desbetreffende sport. Een sportvloer is namelijk essentieel voor de juiste spelbeleving. De hardheid van een sportvloer bepaald namelijk hoe snel de bal rolt en hoe ver de bal stuitert. Een sportvloer van beton biedt veel verschillende mogelijkheden en zorgt voor een uitstekende spelbeleving.

Kenmerken van een drainbeton sportvloer

Een sportvloer wordt vaak intensief gebruikt, de kwaliteit is daarom erg belangrijk. Een sportvloer van beton voldoet aan deze eis en kan multifunctioneel gebruikt worden. Beton als onderlaag biedt daarom een fijn sportcomfort! Voor het leggen van een sportvloer zou je kunnen kiezen voor een drainbeton ondervloer. Er zijn verschillende ondervloeren die geschikt zijn voor beton, maar het belangrijkste is dat de beton ondervloer ervoor zorgt dat het een egaal geheel wordt zonder bobbels. De meest gekozen ondervloer voor beton is daarom M3C zand. Als je een beton ondervloer wilt laten leggen is het erg belangrijk dat je dit door een gespecialiseerd bedrijf laat doen. Padelbouw helpt je graag bij de aanleg van een drainbeton sportvloer!

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Hoe wordt een beton ondervloer aangelegd?

Om een sportvloer van beton aan te leggen dient er eerst 40 cm van de grond afgegraven te worden. Als dit is gedaan is de volgende stap om M3C zand aan te brengen. De bodem wordt tevens bedekt met een dunne grindlaag. Om de beton ondervloer af te maken wordt er als laatste een laag drainbeton aangebracht voor een optimaal speelcomfort.

 

Voordelen van een beton sportvloer

Een beton sportvloer heeft net als andere vloeren zo zijn voordelen. Een sportvloer van beton is erg duurzaam, geluidsabsorberend en heeft ook nog eens een snelle waterafvoer. Ideaal als het een dag veel heeft geregend. Maar een beton sportvloer biedt nog meer. Een drainbeton ondervloer is gemakkelijk aan te brengen en beschikt over een optimaal speelcomfort.

Systeemvloeren van beton zijn dus ideaal voor de fanatieke sporter door de uitstekende kwaliteit en het gebruikscomfort.

Offerte aanvragen voor een drainbeton sportvloer?

Wil je een drainbeton sportvloer laten aanleggen en ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in de aanleg van sportvelden? Padelbouw staat voor je klaar. Heb je vragen over de vloerelementen van beton of zou je graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een beton sportvloer? Neem dan gerust contact op via 0320 331 588 of mail ons op info@padelbouw.nl.

Contact opnemen Contact opnemen

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.197 - 8 705 936 - 29
Before Theme HTML output 0.127 0.324 3 386 840 12 092 776 31 60
Before Page Header 0.166 0.363 3 778 248 12 484 184 55 84
After show menu 0.203 0.4 8 954 544 17 660 480 63 92
After Footer 0.274 0.471 7 556 112 16 262 048 98 127
WP PAGE OUTPUT END - 0.481 - 16 273 576 - 134