Beach velden

Beachtvoetbal

Voetballen in het zand terwijl er ook nog een zonnetje schijnt. 

ons aanbod

Beachvoetbal

Beachvoetbal wordt steeds populairder in Nederland en er worden ook echte wedstrijden van georganiseerd. Ben jij op zoek naar iets unieks voor op jouw sportvereniging? Dan is een beach voetbalveld wellicht de juiste keuze.

Het verschil tussen voetbal en beachvoetbal

Bij een normale voetbalwedstrijd ben je gewend om een 11tal te zien spelen.

Bij beach soccer is dit net wat anders. Bij een beach soccer wedstrijd wordt er 5 tegen 5 gespeeld, maar mag er onbeperkt gewisseld worden op de middenlijn. Het maximale aantal wisselspelers is hierbij dan ook vijf. Ook duurt een beachvoetbal wedstijd minder lang dan een normale voetbalwedstrijd. Een beachvoetbal wedstrijd duurt namelijk 12 minuten en dit is niet geheel zonder reden. Doordat het erg zwaar is om in zand te spelen is er bewust gekozen voor een niet al te lange speeltijd.

Informeer naar de mogelijkheden.

Beachvoetbal spelregels.

Zoals je wellicht al weet wordt beach soccer gespeeld op een ondergrond van zand. De afmetingen van een beach voetbalveld zijn 35-37 meter lang en 26-28 meter breed. Je hebt dus een zeer ruim beach voetbalveld om op te spelen. Bij normaal voetbal hoort natuurlijk een doel en dit is bij beachvoetbal niet anders. Het doel is 2,2 meter hoog en 5,5 meter breed. Het is dan ook belangrijk dat een gespecialiseerd bedrijf een beach voetbalveld gaat aanleggen zodat dit met de juiste expertise gedaan wordt.

Interesse in een beach voetbalveld? Neem contact met ons op.

Beach voetbalveld laten aanleggen door Padelbouw.

Wil je een beach voetbalveld laten aanleggen en ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in de aanleg hiervan? Padelbouw staat voor je klaar. Heb je vragen of zou je graag een offerte willen aanvragen voor de aanleg van een beach voetbalveld? Neem dan gerust contact op via  0320 331 588 of mail ons op  info@padelbouw.nl

Vrijblijvende offerte aanvragen

Beach voetbalveld laten leggen?

    Kom in contact

    Bel ons.

    E-mail ons.

    We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring