PADELBOUW

BEACH BANEN

SOORTEN BEACH BANEN

ons aanbod

SOORTEN BEACHBANEN

Beachsport is een echte zomersport die steeds populairder wordt. Tegenwoordig worden er ook kampioenschappen gehouden zoals beachvolleybal. Doordat er veel verschillende beachsporten zijn, zijn beachbanen van belang.  Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf die op de juiste manier een beachveld kan aanleggen? Padelbouw helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

BEACHVOLLEYBAL

Interesse? Neem contact met ons op.

Wellicht de bekendste beachsport: Beachvolleybal. Een beachvolleybalveld is 8 x 16 meter en de totaal gewenste speelruimte is 14 x 22 meter. De hoogte van het net verschilt nog wel eens. Het ligt eraan of er dames of heren spelen. Wanneer er dames spelen is de nethoogte ca 2,24 meter, bij heren is de nethoogte ca 2,43 meter. 

Informeer naar de mogelijkheden.

BEACHTENNIS

Beachtennis is tennis met een speciaal racket in het zand. Steeds meer mensen kiezen voor deze actieve en snelle racketsport. Beachtennis is voor jong en oud. Bij Padelbouw leggen we beachbanen aan die geschikt zijn voor de sport beachtennis. Tennissen op het strand met je voeten in het zand. Meer dan 10.000 beachtennissers spelen met veel plezier deze actieve en snelle racketsport. Beachtennis is een sport voor iedereen, voor jong en oud. De velden kunnen zo gemaakt worden dat er ook beachvolleybal gespeeld op kan worden.

Interesse? Neem contact met ons op.

BEACHVOETBAL

De afmetingen van een beachvoetbalveld zijn 35-37 meter lang en 26-28 meter breed. Je hebt dus een zeer ruim beachvoetbalveld om op te spelen. Bij voetbal hoort natuurlijk een doel en dit is bij beachvoetbal niet anders. Het doel is 2,2 meter hoog en 5,5 meter breed. Bij het aanleggen van een beachcourt is het belangrijk om rekening te houden met het juiste aantal meters en de plaatsing van de bijbehorende accessoires voor een optimaal speelcomfort

Interesse? Neem contact met ons op.

Informeer naar de mogelijkheden.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Een beachveld aanleggen dient met uiterste expertise en geduld gedaan te worden. Wilt u een beachveld laten aanleggen en bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf? Padelbouw staat voor u klaar. Heeft u vragen of zou u graag een offerte willen aanvragen? Neem dan gerust contact op via 0320 331 588 of mail ons op info@padelbouw.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Een padelbaan laten leggen?

Kom in contact

Bel ons.

E-mail ons.

We gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven. Privacy verklaring