Het ADIDAS Panoramisch Court als centercourt is een echte eyecatcher voor de club. Tussen de glazen panelen staan geen metalen palen die het zicht van de toeschouwers belemmeren, waardoor je een panoramisch zicht op het spel krijgt. Met een adidas pro panoramisch court haalt u een topproduct in huis met als bijkomend voordeel dat de club opgenomen wordt in de World Adidas Padelranking. Hierdoor kun je als club jaarlijks deelnemen aan het Adidas internationaal padeltoernooi.

RedsSport en Adidas

Doordat RedSport Padel (onze leverancier) door Adidas is bestempeld als beste leverancier op het gebied van de productie van Padel kooien kunnen wij als Padelbouw B.V. exclusief voor Nederland ook Adidas Padelbanen aanbieden.

Adidas Panorama padelbanen

Uiteraard voldoen de Adidas Panorama Padelbanen aan alle bovenstaande specificaties en zijn deze ook van uitstekende kwaliteit. Naast het feit dat Adidas als “wereld merk” jouw vereniging extra uitstraling geeft, is dit ook een manier om klanten uit andere sporten naar jouw accommodatie te lokken. Doordat je een Adidas padelbaan kiest krijgt u vanuit Adidas extra ondersteuning. Dit kan voor jou als ondernemer of vereniging erg interessant zijn.

Alle banen van Padelbouw voldoen aan de Norm NOCNSF-PADEL2K
Contact opnemen Contact opnemen

Voordelen van het Adidas pakket

  • Gratis website voor jouw vereniging;
  • Reserveringssysteem voor online reserveren en betalen;
  • Webshop voor de verkoop van Adidas rackets, tassen en grips;
  • Ranking systeem voor Adidas amateur Padel tour, inclusief ondersteuning bij de organisatie van Adidas Padel toernooi;
  • Mogelijkheid voor een knallende opening van jouw Padelpark. Adidas Padel International stelt promotiemateriaal ter beschikking en op basis van beschikbaarheid speelsters/spelers die op de World Padel Tour spelen;
  • Padelbouw B.V. levert voor de vereniging een vitrinekast inclusief een selectie van Adidas Padel rackets. De vitrinekast wordt in bruikleen gegeven en het racket pakket wordt jou geschonken. Je kan de rackets gebruiken voor de verhuur of je kunt ze verkopen;

Offerte of informatie aanvragen voor de Adidas Panorama Padelbaan?

Wil je een padelbaan laten bouwen door Padelbouw? Wij staan voor je klaar. Een offerte aanvragen is zo gebeurt, wij komen snel bij je terug. Nog vragen? Bel ons dan vooral op 0320 311 588 of mail ons op info@padelbouw.nl. Klantenservice staat hoog op de lijst: wij helpen je dus adequaat.

Offerte aanvragen Offerte aanvragen

Referenties

Wanneer het mogelijk gaat over de eerste “extra” banen en/of over een “overkapping”, staat voor mij vast dat niemand anders dan Padelbouw wederom mijn leverancier/partner gaat worden.

Marc Beunk, padel ondernemer, Padel Zwolle

De samenwerking met Padelbouw was in één woord “GEWELDIG!!”.  Zelfs de meest kritische mensen (en die zijn heel kritisch….) van de onderhoudsgroep waren lovend over de manier van werken tijdens het realiseren van het gehele project.

Jeroen Havinga – voorzitter Tennis & Padel Vereniging Elckerlyc

Klasse!! Grote pré was ook dat zij een eigen ervaren bouwploeg hebben. De grote betrokkenheid van Floris blijkt ook uit het feit dat hij regelmatig aanwezig was tijdens de bouw.

Aad Heemskerk en Paul van der Riet, TV Buytenwegh

NTC heeft geen moment spijt gehad van haar beslissing want niet alleen werd binnen de gestelde tijd alles opgeleverd, ook werd er keurig gewerkt en werd.

Stef Loos, bestuurslid NTC

“PadelBouw B.V. is de juiste partner gebleken om top kwaliteit RedSport padelbanen in Nederland aan te leggen.

Marc Kluft, PadelDam B.V. Amsterdam

Execution time and Memory usage

Point Execution time (seconds) Usage memory (bytes) Database queries
By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme) By theme Total (WP+Plugins+Theme)
THEME START - 0.223 - 8 705 744 - 29
Before Theme HTML output 0.52 0.743 3 417 088 12 122 832 34 63
Before Page Header 0.565 0.787 3 811 096 12 516 840 58 87
After show menu 0.629 0.852 8 892 232 17 597 976 66 95
After Footer 0.715 0.938 7 568 528 16 274 272 101 130
WP PAGE OUTPUT END - 0.947 - 16 298 696 - 137